... všetko o BMW ...
korado napísal:Takze ju ides dat nakoniec dokopy?kdežto E39 si bude veselo fučať naďalej
ROKI49 napísal:najskôr nie, ale dva roky bude ako pracant s kufrom dobrá... a keď bude fakt poslúchať, tie prahy jej dám ale musí si ich zaslúžiť, dvere už pomeniť je najmenej to je jeden víkend roboty - ale nechcem predbiehaťTakze ju ides dat nakoniec dokopy?
voMacK napísal:Ta G30 co parkuje oproti vypada rozhodne zaujimavejsie, radsej napis pribeh o nej, nez o tejto polomrtvej kokotine
pistacik11 napísal:Seriozne, co je akoze podla teba zaujimave na 25rocnom dieslovom kombiku, ktoreho polovicu pohotovostnej hmotnosti tvori hrdza?Čo ma o nej písať? Stačí ti značka alebo vin, že pohonkaš alebo spičuješ výbavu, viac zaujimavosti na nej nebude.
Korado, keby to malo manuál a ťažné, možno aj prahy by sa oplatilo tomu dopriať 😃
voMacK napísal:A kde som ja napísal, že je niečím zaujímavá? Ale určite je tam viac čo písať, čo bolo robené, opravovane, čo tam nejde, čo sa bude robiť, ako písať o aute, čo by čisto teoreticky okrem základného servisu nemalo mať za sebou ešte žiadne opravy, úpravy.Seriozne, co je akoze podla teba zaujimave na 25rocnom dieslovom kombiku, ktoreho polovicu pohotovostnej hmotnosti tvori hrdza?
Abyssko napísal:Čo sa týka bezpečnosti áno, ináč mi to je jedno, čo ma odvezie, všetky sú v dobrej výbave a kondícii pohodlne autá. Géčka už niesu, teda aspoň navonok platove autá ako eFka.Mne sa tiež vidí viac pičovanie v g20 že všetko nové stojí za piču, ako búchanie sa do pŕs v39 (e60) že staré poctivé, ale šak,nech urobí príbehy dva