... všetko o BMW ...
Majo320 napísal:Treba na to spravit leak test a cievky nemozu byt KO
Fuxxo napísal:no miro je fakt top, ja som bol tiez maximalne spokojny komplet so vsetkym od montaze po servis a diagnozu, takze dobra volba :-)
Fuxxo napísal:jasan no, co ma prekvapilo hlavne dost pindal na BRC splynovace (reduktory) vraj aj novsie generacie mali stale ten isty problem a nebavilo ho repasovat ale je pravda ze to drzi tak 100tkm ak nic tak nevem co riesi repasy Ved hlavne ze to funguje a nekraka coz v mojom pripade po pridani 20% vstrekovacom je po cca 600km definitivne check prec (klop klop) a naozaj necitim absolutne ziaden rozdiel vo vykone ani v extremoch (ked prichadzam na dialnicu a vykurim na 150 bezproblemu)moze byt, tipujem ze tie ostatne boli priliz drahe na ludi :-) ja som tiez mal stag ked si dobre pamatam
e38flight napísal:Taky tak, ale teraz som myslel tu srobu, na starom som ako vidis zalomil este aj o trochu vacsi bit budem musiet prevrtat..Olejový filter vždy dotahujem voľne rukou tak isto aj povoľujem ,,, Neviem čo je špatné na BRC reduktore ja mám Genius MAX do 210kw stavaný ,,LPG je namontované v aute od 160 tisíc km auto má 415 tisíc tlaky vo valcoch na jednotku ,jediný krát som si doma robil repas reduktora výmena všetkých tesnení 55e náklady na opravu ....Jeden LPG vstrek umrel po dobu čo mám auto oprava 120e ,,smiešne náklady
e38flight napísal:Servus jednu story som tu nedavno zdielal ved:Zdravím ta chcel by som sa opýtať či máš zmeranú spotrebu plynu mimo mesto ,pri kľudnej jazde predpisovo . .. Ja som dal urobiť geometriu dal som letné gumy na e38 mi to vychádza 37e 430km mimo mesto ... máš to presne zmerané ?
mala LPG spotrebohonic story - za 50,50EUR som spravil bezmala 530KM