... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
blesk napísal:s Caymanom GTS mas pravdu, GR86 asi detto, malo by byt este par ks Subaru BRZ (ano fakt). Nieco ale este stale je a chvilu este bude. O “konci” sa vsak hovori a pise uz asi 10rokov a kto chce a chcel nieco si kupil alebo stale vie kupit.
blesk napísal:Tak ako BRZ sa nemalo povodne v europe vobec predavat, tak mozno si to rozmyslia aj s tym koncom GR86/BRZ pre EU v 2024. Zaujem o tie auta je, upravy nejake budu musiet spravit kvoli regulaciam novym ale vacsinu uz maju aj tak. Ako cisto soferske auto pre potesenie to nema konkurenciu. Na GR zraze v oktobri sa vraj bude dat jedna 86ka este objednat.s Caymanom GTS mas pravdu, GR86 asi detto, malo by byt este par ks Subaru BRZ (ano fakt). Nieco ale este stale je a chvilu este bude. O “konci” sa vsak hovori a pise uz asi 10rokov a kto chce a chcel nieco si kupil alebo stale vie kupit.
blesk napísal:GR86 a S-Max hybridZemo-Na co si presiel?
speedfred napísal:No co ti poviem, 2500km a zadne gumy su uz napoly zodrane "Freude am fahren" je uplne niekde inde ako pri bmw. Na klukatych cestach to jazdi neskutocne dobre. Ale zas ten komfort a kopa drobnosti nedomyslenych na tom je tiez uplne niekde inde ako bmw. A ta atmosfera to ma svoje caro, 435d v sport rezime som si myslel ze reaguje celkom ok na plyn, ale teraz ked sa tym veziem po GR86ke tak sa mi zda, ze to trva vecnost. Nejaky ten krutak navyse by sa tomu urcite zisiel, tak mozno neskor nejaky vyfuk alebo nieco aj poladim. A ty si do coho siel?S GR86 spokojnosť? Prípadne ideš ladiť?
Tiež som urobil trochu úkrok od BMW k inej značke a k atmosfére.