Ech.. co do pici?

To co su dnes zase za korelacie a kokotiny.
Ten telefon, opakujem, mne zaraba a pracujem na nom. Stoji liter a mam ho okolo 2 rokov, pretoze je to obycajna skurvena spotrebka a v tej dobe sa to zacne srat. Niesom postihnuty maniou co rok, to nova vlajka. To places na zlom hrobe.
500€ rocne do veci, ktoru drzis od budika po spanok, kazdy jeden den. Ja s tym navyse pracujem.. kolko to zarobi presne su tazke vypocty ale zarobi.
versus.20 rocna ciganska kokotina, ktora zhltne rocne 5++k, nevrati nic a este zhltne cas, aj nervy.. ked neratame tych 10h rocne, kedy sa z toho v lete tesis na okreske nez zase cosi jebne.
O_OZase sa ma snazis dojebat na comsi, co neexistuje. Pokrytecke by bolo, keby mam taku E39, v nej 10 a picujem do neho, ze je kokot. Lenze nie, ja ju nemam a za druhe, som si sebakriticky povedal, ze som bol rovnaky kokot kedysi. Takze zalez kdesi do pice prosimta. Na to aby som spatne niekomu povedal, ze robi chybu a je kokot, nemusim nosit igelitove vrece, volat z tej tlacitkovej nokie za 25 a byt po lobotomii. Ja si na rozdiel od vela ludi uz viem pocitat svoj cas a nervy. O tie ma neadekvatne nastroje (napr. lacny mobil) oberaju. Takze niesom taky bohaty (na cas a nervy) aby som kupoval lacne veci.