... všetko o BMW ...
Bowie napísal:Takéto staré autá do 5tisíc, je dnes hlúposť kupovať...a duplom ako daily....serie sa po tých rokoch a km všetko na čo si spomenieš....a potom tá hrdza nešťastná... tie ročníky sú už dosť ňou postihnuté.. ak rátaš cca každú korunku, tak radšej kúpiť nejakú škodofku čo opraviš za pár šupov aj v šope....a bude to lacnejšie aj spoľahlivejšie na daily jazdenie...caute. Mam otazku za kolko sa da kupit e39 v rozumnom stave. Vidim ponuky za velmi male ceny co mi hned napada ze co s tym autom musi byt, aby sa predavalo tak lacno. Preto sa snazim pozerat drahsie kusky. Stale si kladiem otazku preco by niekto predaval taketo auto, ajked je par slusnych kuskov. Ludia v okoli mi neporadia ohladom bmw znacky kedze 90% ma na ociach klapky ze bmw servis je 5x drahsi ako bezne auto co je podla mna sprostost, Bezne diely sa pohybuju na prijatelnej hranici,( alebo sa mylim ?). kedze moje 20 rocne volvo zerie prachy podla mojho nazoru uplne rovnakoAuto hladam na bezne behanie, do mesta, do vedlajsieho mesta atd. (preto pozeram benzin), pozeral som aj po e46kach....
jednoducho ci viete poradit, aku motorizaciu, aky rok, preferoval by som manual, ale uvitam v pripade "drziakov" automatov aj automat. To sa dostavame k dalsiemu bodu. Ci to dokaze priemerny "chudobny" slovak uzivit :-)) kamarat ma e39 v lpg, zbije to sice cenu dole a clovek neskrachuje pri dnesnych cenach, ale.... co si o tom myslite ?
starynovy napísal:nie su praveze e90 a e60 uplne posledne auta ktore trapi hrdza ? aspon z tych starsich , kedze cela karoseria a aj spodok je hlinikovyHrdza je problem ale nie taky horuci ak sa jedna o rozky dveri a kufrove viko..
Bowie napísal:Ahoj,caute. Mam otazku za kolko sa da kupit e39 v rozumnom stave. Vidim ponuky za velmi male ceny co mi hned napada ze co s tym autom musi byt, aby sa predavalo tak lacno. Preto sa snazim pozerat drahsie kusky. Stale si kladiem otazku preco by niekto predaval taketo auto, ajked je par slusnych kuskov. Ludia v okoli mi neporadia ohladom bmw znacky kedze 90% ma na ociach klapky ze bmw servis je 5x drahsi ako bezne auto co je podla mna sprostost, Bezne diely sa pohybuju na prijatelnej hranici,( alebo sa mylim ?). kedze moje 20 rocne volvo zerie prachy podla mojho nazoru uplne rovnakoAuto hladam na bezne behanie, do mesta, do vedlajsieho mesta atd. (preto pozeram benzin), pozeral som aj po e46kach....
jednoducho ci viete poradit, aku motorizaciu, aky rok, preferoval by som manual, ale uvitam v pripade "drziakov" automatov aj automat. To sa dostavame k dalsiemu bodu. Ci to dokaze priemerny "chudobny" slovak uzivit :-)) kamarat ma e39 v lpg, zbije to sice cenu dole a clovek neskrachuje pri dnesnych cenach, ale.... co si o tom myslite ?