... všetko o BMW ...
Lipo69 napísal:premyslal som este nad e90, pocul som ze to su celkom fajn auta, kazdopadne su to jazdene auta takze nejake peniaze na servis bude urcite treba do buducnae39 bud 525i/530i alebo 530d aspon za mna
e46 bud 330i alebo 330d/320d ale len po facelifte
tie auta niektory predavaju za prehnane ceny lebo si myslia neviem co uprimne, tych aut je cim dalej menej a bohvie kolko z nich dostalo aj daky servis
treba ich pochodit a pozriet osobne, su to stale oblubene auta, v tomto veku trpia uz davno na hrdzu (takym sa vyhni bez rozmyslania) a s kombinaciou zanedbany servis sa mas na co tesit pri prehliadke
skor by som siel cestou najst nehrdzavý kus, ktory bol servisovany, nie je doteceny od oleja, a nevyzera a neznie ako kybel, ci to je dneska vobec mozne do 5k tazko povedat a odloz par tisic na servis lebo take sa uz bude len ozyvat
bmwmpower82 napísal:za 5000 uz kupi e90 co je sice skaredsie auto, ale aj o dost modernejsie. Ja by tebou ak to nema byt kupe alebo vikendovka 540 atd. tak uz radsej e90.
PeqpeK napísal:540i je celkom servisny zabijak a do 5k kupi iba hnilobu, predpokladam, ze na tom chce jazdit...
PeqpeK napísal:poradim Ti:
- ako prve ries stav karoserie, nalepsie ak zozenies dovoz z IT, z casti, kde sa nesolilo, usetris si vela problemov s koroziou
- motorizacie mas benzinove sestvalce idealne 30i, kedze 25i vedia papat olej, u starsich 23i/28i - tie su solidne...no a z dieslov M57 for the win...ale vyhnut sa kombinacii s automatom...pripadne ak nehladas vykon, tak v e46 20d 110kW je dobra motorizacia
- servis je nazaj drahsi(no nie 5x), hocikto to neopravi a ked aj opravi, tak nie vzdy dobre...
- tieto auta su najviac vhodne pre ludi, ktori si co-to vedia opravit aj sami
Bowie napísal:Zarucene, pokial netrafis na toho chorosa, ktory vzdy pomeni na aute vsetko, dorobi, opravi a potom ho v zapati preda, bez toho aby si to konecne uzil.. lebo uz ho nebavi, ako to 2-3 roky iba opravoval 20r prekonane auto omrzelo. Je takych prekvapivo dost.. A obvykle to auto predaju za obycajnu trhovu hodnotu lebo to nieje M3.zistim ze do toho mozem dat par tisic
ViktorDDD napísal:Rovnako 46 aj 39, bez hrdze nenajdes pomaly ziadnu, na 46 moze byt kludne po tych 20rokoch vyhnita podlaha v okoli zadnej napravy, na 39 zas je su mechanici v servise prekvapeny ked sa to da vobec dvihnut za dvihacie kocky bez chrumkania prahov , iba ked nejaka ulozenka garazovana jazdena len za pekneho pocasia, ale vtedy treba navysit rozpocet x2
Cize bud tak, alebo kupit nieco bezne za menej penazi a zmierit sa s tym ze to bude spotrebak a tlacenie tisicok do toho to nezachrani len nepatrne predlzi zivotnost