Štvrtok, 4. Novembra 2021, 22:09
a nemal si zle skusenosti so 4 prave preto, ze si nemal ultimate verziu? lebo tusim si spominal, ze si to na klavesnici drtil kym si nakotil nejake kredity na auta.
a este si si pochvaloval, ze sa to dalo aj na klavesnici :).
ja som tiez zo zaciatku mal len zaklad z game passu, a aj preto osm tro po par mesiacoch prestal hrat, fh2 aj fh3 som mal vzdy fujva komplet, ale fh4 som prvykrat hral v ramci game passu, a reku sak naco...no na to, aby z toho nebol blby grind. vo fh3 to bolo lepsie v tom, ze ked si mal vip, tak si dostal automaticky double kredity z wheel spinov, vo fh4 to bolo este kokockejsi pay2win, pretoze si tam nevidel ten double, ale ked nemas vip a car pass a secky tie ultimate, tak proste mas hovno, z wheelspinov padaju smeti, rewardy nahovno. ked som zacal znova hrat fh4 pred cca rokom tak som dokupil ultimate, bolo to asi za dvacku v akcii, aj s oboma DLC, a instantne si namiesto nahanania rewardov proste hral co ti prave napadlo, mal vsetky auta, ktore si chcel a jediny limit bol, ze niektore si nevedel najst v AH, nie to, ze si nemal na ne kredity.
ked si porovnam, ze za COD cold war som dal 30 eur, a v zivote to uz nezapnem, a za forzu 100, a predpoklad, ze to budem hrat nasledujuce 3 roky dohromady stovky hodin a cena za 1h hrania bude v nizkych jednoptkach centov, tak mi to vobec nepride ako nieco, kde mam vrtat koleno. f1 2021 som kupil za 40, mam tam 11 hodin, z toho tie posledne mozno dve sa tam zbieraju po 10 minutovych inkrementoch. takze potrva, kym sa index dostane na 3 eura za hodinu zabavy. a nejdem dalej ani klikat cez library, lebo som uz nasiel na supu 5 hier, ktore som kupil day1 za fujva komplet 50-60 eur a svieti tam 3-4 hodiny, pri Doome z 2016 29 minut. Fallout 4 som kupoval nejaku premium fujva komplet a je tam 3,4 hodiny.takze pri cenach za hru sa ja pozeram na to ako dlho ju budem hrat. pri forze je stovka nobrainer.
podpora volantu sa vraj zlepsila vo fh5 ale tak ci tak, ked raz skusis normalny racesim s volantom tak arkada ta jednoducho na volante nemoze bavit. nemam logi, mam thm,
FH sa jednoducho najlepsia hra s xbox gamepadom, hra na to bola focusovana.
ked som ja kupoval tak na steame to bolo o 10 ecka lacnejsie ako na MS, teraz je to myslim na MS tiez uz za rovnaku sumu, ale ja som si overoval, ci sa budem vediet pripojit aj zo steamu na povodny ms gamertag koli legacy rewardom, udajne ano, ale tak aj keby nie, nechcem uz vobec nic riesit s windows store. ked som nedavno tahal FH3, tak to pustalo 3MBs... steam taketo problemy vacsinou nema, preload mi isiel na full cap. to v prvych mesiacoch FH4 kde bolo dost updatov bolo nieco co ma sralo, mas 20 minut okno, chces si zahrat a odreagovat sa, uz samotny start fh4 trval 5 minut... a teraz sa objavi update, smiesnych 600MB...a ide to 300kbs lebo to vsetci tahaju. ku koncu posledneho pol roka inak fh4 startovala pomerne rychlo, mozno tym ze ot hralo menej ludi, aj live session join bol vacsinou 10 sekund, kedysi 2-3 minuty.
snad to tak bude aj v fh5