... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:Mne zas pride ze sa prauda tazko pocuva.
Mozno by sme mali ist naspak k daniam. Moze mi niekto vysvetlit ako jedna lekaren moze mat obrat pol mega 8 roki po sebe a dan z prijmu maximalne 900-2400 ojro ? Kde je bobor dpc teraz, nevidi cez plodnik na klavesnicu ?
pablohablo napísal:Mne zas pride ze sa prauda tazko pocuva.
Mozno by sme mali ist naspak k daniam. Moze mi niekto vysvetlit ako jedna lekaren moze mat obrat pol mega 8 roki po sebe a dan z prijmu maximalne 900-2400 ojro ? Kde je bobor dpc teraz, nevidi cez plodnik na klavesnicu ?
kkt1 napísal:Je tam priame spojenie MHD ZA, 14 spojov od 5tej do 23tej. Este nieco, pan vsade bol vsetko videl, pozemok bez sieti v povodnovej zone na hornej orave za 50/m2 je bargain?ale porovnavat pozemok 5km od ziliny (je v tej dedine vobec vlakove spojenie?)
+ dalsie vyssie. Pride mi to ako, ze si si velmi nepolepsilstarynovy napísal:
Robota tam nieje, vybavenost nieje, ani na tu lyzovacku na spalenej nemas. Aspoň tam je fajny horsky vzduch.. Lol nie, iba smrad z plastov co horia v kazdej peci lebo nemas na zetony na vyvoz smeti navyse.
pablohablo napísal:Beriem, ze si myslel mna a stupil som ti na odtlak.
Znamy ma firmu v regione, a vravi ze je to v pici s tymito navratilcami. Pridu spoza hranic a zajebe ti ze chce 2000 hrubeho. v hladovej doline, lebo sak v nemecku mal 4000 a za menej ako 2000 sa mu neoplati vobec vstat z postele. Lenze v regione dostanes 1000 alebo urad prace, mmmmkay ? A uz su nazad za hranicami lebo peniaze maju kokocku vlastnost ze sa furt minaju. Nikto sa tu nepovysuje, ale uznaj ze ked vsetky prachy co za hranicami zarobis minies na haciendu 300m2 na 1200m2 pozemku a do garaze jebnes BMW tak prirodzene z 1000 hrubeho to proste neuzivis, To je cela pointa. Sami sa zotrocuju majetkom ktory ani nemaju moznost si nejak zmysluplne uzit.