Utorok, 6. Júla 2021, 22:45
Tak buď v piatok poobede/podvečer alebo sobotu doobeda, myslím že to môžme takto zúžiť. Kiski teraz to už je len na tebe 😀
No ale aby príbeh pokračoval...
Včera som nahral xhp, nejebal som sa stým a hneď Stage 3. Radí to o niečo rýchlejšie, v M režime ešte väčšie zlepšenie ale cítim že by to predsa mohlo byť ešte lepšie. Skúsim tomu pár % pridať a uvidím ako to bude kopať. Tiež poladím launchcontrol nech sa to rozbieha čo možno najplynulejšie. Kick down vypnem dpče, kontraproduktívne na tomto agregáte. A naozaj to točí ,,už len,, 4700rpm pri plnom plyne.
Dnes som sa mu zase trošička povenoval. Vypustil som vodu, bola dosti zajebaná tak som ešte dolial čistú a nabudúce dám už G11. Vyčistil som ukazateľ hladiny, na ten humus sa už ďalej nedalo pozerať. Keď som to mal zdvihnuté nahodil som ešte klima remeň, naposledy sa mi nechcelo 😀 Pokukal som aj ako sa motoru darí zospodu, no na moje prekvapenie všetko čisté, suché aj okolo IC, asi tie bmw gumičky naozaj tesnia 😀
Podarilo sa mi zleštiť farbu od nejaké obšuchu čo mi tam zanechal na pamiatku ešte bývalý majiteľ.
Ďalšia nonlegal úprava spočala v uchytení EČV, nárazník má vybranie pre osadenie a mať na tom ďalší rámik mi prišlo strašne neestetické. Jebel som to na dva šrúfky, kt. potom zamaľujem lakom na nechty akože nič 😂 Možno podobným spôsobom zprasím aj zadnú špz, pardon EČV.
Prezul som na letné, šak už bolo na čase v júly. Iba predok, zadný disk som vyzul a zajtra pri troche štastia mi ho na počkanie vyrovnajú a zavaria, sranda že doteraz to nesfúklo ani 0,1bar. Gumy som naštastie zohnal zadarminko, to len na pripomienku že stále sa jedná o low-budget projekt.
Rozhodol som sa spraviť niečo aj so zadnými utopencami, pred časom som zase zadarminko dostal podložky. Len bez šróbov, tuším sú to 15 a 25mm (musím zmerať posuvným meradlom). Dám to asi +15mm, musím kuknúť aké bude final ET aby som neojebal podblatníky 😀
A jedna toxická nálepka pribudla na zadnom okne ako to býva na mojich vrakenwagenoch (toxickejšie by bolo už len stn customs)
-
Prílohy
-

-

-

-

e70 173kw
e61 535d 200kw
e60 530d 170kw
EX: Audi A4 b9 140kw, e39 540i 210kw, e39 535i 180kw, e60 535d 200kw; e60 535d 270kw 6q manual; e53 X5 160kw; e46 320d 110kw; e38 730d 135kw; e39 530d 142kw; Octavia RS 132kw