... všetko o BMW ...
Michelin napísal:no mal som chuť zavrieť garaž a odisť ale na kolko to auto potrebujem som si to nemohol dovoliťTak to byla dobra anabaze. Ja bych po tom hodil asi kladivo
No ale tak jezdis, to je hlavni :)
pistacik11 napísal:ved to bolo jedine šťastie že to šlo takto hned rad radom že som to mohol hned riešiťKeď sa darí, tak sa darí. Lepšie keď sa to serie všetko naraz, ako po kúsku
sponovak ulomilo, ale nasiel som ho pod motorom nastastie a aby to nebolo vsetko dako bol vyoseny a vydral dieru v hlinikovej konzole co drzi sponovak, takze sa kupoval hned komplet samozrejme oem, do rezervy som kupil ladvinky, dalej som obnovil svetla, predne kryty som kupil cez ebay z DE, predne smerovky oem a nakoniec radost pre penazenku zadne lampy taktiez oem, doteraz som mal cinske kktiny a cez ne zatekalo do auta a vyberanie ziaroviek katastrofa... po nahodeny zadnych svetiel to auto vyzera ako nove a neviem sa nan vynadivat, welcome back to 1999
a cez zimu som si doma sam repasol bbs-y, takze po 75000km vyzeraju stale paradne . Koniec hlasenia
dalej klasika olej a filtre. Objednal som si v TOBku hned aj tmave listy do narazniku nakolko tie povodne uz su osumele a netvori to pekny celok s tymi novymi svetlami. Este som si doobjednal predny lavu podblatnik nakolko pri plnom vytoceni dolava on sucha koleso ako je umiestnene webasto, pricina deformacie predpokladam prehriatie plastu od webasta, na povodnom podblatniku je v tom mieste nalepeny ochranny plech tak som dufal ze to bude aj na tom novom ale neni, takze s tohto som trochu sklamany, nevadi, pri vymene podblatniku ten plech prehodim... no a ako bonus typicka choroba E38, z vecera do rana zo stropnice stal sa baldachyn