Zdravím páni, ideme riešiť kúpu ďalšieho BMW. Momentálne máme vyhliadnuté jedno F10 (2011, 530xd) za 14 000. Výbava v podstate full vrátane M-packetu okrem nočného videnia a F1 radenia.
O F10 som tu čítal už milión príspevkov o tom že sú, no... Veď všetci vieme. Všelijaké. Táto konkrétne má najazdené 236 000 km, pri 150k boli menené rozvody, a mimo toho majiteľ tvrdí že nebolo menené nič, ani čerpadlo, ani EGR, ani turbo, všetko je vraj originál.
Najprv sme pozerali F01 a E92, no pri takom nájazde čo tie autá mali predpokladám že servisné náklady nebudú o nič menšie ako pri F10 so skoro polovičným nájazdom.
Čo si myslíte o kúpe takéhoto auta? Som pripravený na to že servis nie je zadarmo, nie som typ človeka čo by nechápal že auto nemôže byť bezchybné vo všetkom. Len by som sa rád vyhol nemilým prekvapeniam v podobe x-xx tisícových investícii.
Taktiež, kľudne poraďte aký iný model by mohol byť lepší nápad zobrať. Vrchná hranica 14 000, a nevadí mi ani benzín, problém je ten že benzínov som videl neskutočne málo na predaj. V každom prípade by som chcel trojliter.

Ďakujem za každé upozornenie, radu, odporúčanie a všetko ostatné.