Mne robilo to iste
...pozri ci mas v pohode termostat lebo ja som mal problem
v tom ...po vymene je to okej obe su teple... auto sa
neprehrieva len preto ze he vonku taka kosa .. ked sa otepli bude said prehrievat .. a ked na vicku expanzky nieje emulzia tak by to nemalo byt tesnenie
..
moila napísal:Zdravim
V jednej teme o e46ke ste pisali toto:
ked mas hadicu z chladica teplu a z motora studenu tak tesnenie/hlava v .. este jedna moznost pozri ci tam mas vlastne termostat,ktovie co to auto zazilo ..

Mam 528i a mam tento isty problem. Auto sice kuri, ale slabo a zrazu po dlhsom case ako kedysi (co som daval za vinu nizkym teplotam -12)...A dnes som sa uz kukal do motora ze co moze byt zle a presne, hadica co ide od nadobky chladica je horuca a ta druha co ide od motora dolu do chladica je ladova.
To moze byt tesnenie pod hlavou?
Auto sa chova inak normalne, drzi teplotu pekne v strede, voda ani olej sa nestracaju, taha pekne...jedine to kurenie ktore dnes dokonca vyvrbilo ku tomu, ze pri 20 minutovom stati na volnobehu prestalo kurit uplne...
V lete auto bolo taktiez v poriadku, zohrialo sa a drzalo pekne teplotu na strede aj pri tych vysokych teplotach ktore boli...mne sa nikdy nepriehrialo...
Pisem len kvoli tomu, ze ste tak suverenne spomenuli, ze ked je jedna hadica do motora tepla a druha studena ze je to tesnenie...Preco je to tak?[/quote]