... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

toto je ventil čo púšta teplú vodu do kúrenia, je ovládany pulzovo a tým reguluje teplotu,ktorú si nadstavíš na climatronicu.....takže v prvom rade, skontroluj poistku,potom kabel k ventilu a nakoniec samotny ventil či funguje...ako,tak to už rozpisovat nebudem.....
 toto je ventil čo púšta teplú vodu do kúrenia, je ovládany pulzovo a tým reguluje teplotu,ktorú si nadstavíš na climatronicu.....takže v prvom rade, skontroluj poistku,potom kabel k ventilu a nakoniec samotny ventil či funguje...ako,tak to už rozpisovat nebudem.....

killian napísal:ak je problem s ventilom kurenia, tak urcite nie elektricky. Mal som odidenu poistku na nom a auto stale kurilo - takze default je bez elektriny nastaveny aby auto kurilo. Ale moze samozrejme byt mechanicky zaseknuty v polohe ked nepusta do kurenia teplu vodu

TT-SIMIK napísal:
takže ak správne chápem,tak ked je ventil bez prúdu, je otvorený naplno???hej???táto info sa mi zíde.....))))))
 Po vymene vsetko fungovalo ako ma
 Po vymene vsetko fungovalo ako ma1marek1 napísal:vie mi niekto poradit ako? to odvzdusnim?? je to moje prve bmw tak ma prosim neukamenujte