... všetko o BMW ...
Abyssko napísal:Ako vies ze uz neni naslahane?
pablohablo napísal:Diagnoza BMV je jasna, plne rozumiem. Akurat pre 20 rocneho chalana to moze byt rovnake vykolajenie ako nabuchat dedinsku radodajku za kulturakom pre 2 minuty rozkose po zabave. Mlady chalanisko by skor mal investovat do seba aby sa niekam posunul alebo zazil c:/mladost/spomienky, na konzumne malichernosti je este casu dost. Staresina prehovoril.
Killo napísal:no ale fakt nejake optimisticke ceny, 2/3 z toho mna stala iba vymena oleja a filtra v A/T, na tej mojej skapatej japonskej premii![]()
Ak clovek neni od auta zivotne zavisly, kvoli praci/rodine, a ze ho obcas nejaka zavada nejako moc neohrozi, tak sa to da. Samozrejme je to ekonomicka blbost, dotovat vergel, ale ked to aspon nejaku formu radosti robi je fajn. Ne kazdy ma to stastie, ze ma konicek ktory mu zaraba. Mam znameho co by tiez chcel nejaku premiovku, ked uz nie novu, tak aspon jemne vylietanu jazdenku. No ale decko, hypoteka, praca, nemoze si dovolit aby mu niekde po ceste rozjebalo retaz alebo zhorelo EGRko, zbytocny risk a zbytocny vydavok. Tak kym je moznost, preco si neskusit cipnute Biturbo
starynovy napísal:Jasne, vsetci su jebnuti iba ty lietadlo.. BOSCH brzdy mozes davat tak na 1.6 gelfa. Nie na 535d. Ale som rad, ze kvoli mne si si nedal ZF menic, nieze by si nan nemal samozrejme. 35k mas obrat na tych troch autach, či servis kde robis?