... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Matias 112 napísal:Stačí napísať raz, a rada je odniesť to niekomu, čo sa vyzná a vie čo robí. Za druhé otázka, aké diely si použil? Originálne alebo náhrady? Lebo kľudne sa môže stať, že tá náhrada bude dávať zlé hodnoty.Ahojte. Mám BMW E46 323Ci a má nepravidelný volnobeh a ked dlhšie točí pri štartovaní auto nemá výkon. Potom ked naštartuje normálne tak ide krásne. Vymenené je : Akumulátor.Váha vzduchu.snímač vačky sania.snímač vačky výfuk.palivové dopravné čerpadlo.snímač kluky.vzduchový filter.sviečky a robí to stále. Dakujem za rady
pyranes napísal:kamosko je tu na to jednak sekcia a na druhu stranu chod do servisu... nie sme tu slepi aby si tu prepisoval kazdy post aby si bol aktualny
ROKI49 napísal:tak z 2 znamych crashov boli 2 zadnokolky od BMW, ten Megane co predaval mal meneny predny naraznik a to uz tazko povedat, ci to tak kupil alebo sa mu to podarilo.Omg, ako keby to bolo o tom. Ocividne tam bude inteligencny problem a pre dobro vsetkych ludi sa chalan vykasle na jazdenie vseobecne, lebo zjavne je to riziko pre okolie. Na rovnej ceste to rozpara o lampu, urcite dostal zase krc do nohy, lebo mal tazky trening.
tvaroh napísal:ty si jasnovidec, podaj si euromilionyKed som videl v maily ze koment od lokiho tak mi bolo jasne hned co postol. Uz som o tebe nepocul odkedy z
Vášho podnikania s m3 skoncila jedna m3 v tvare bananu.
undy napísal:nie nahodou sudkyna ?je to ten Rudo, ktorého matka právnička už raz vysekala z nehody, keď aj nafúkal