... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 00:06

Kazde vacsie spolocenstvo ludi ma svoje "individua". Kazdopadne by som do nich ale neratal pana Festera, pretoze mne osobne tam snad urobil najvacsiu zabavu :-) a je to fajn v pohode typek, s ktorym sa velmi dobre da pokecat. Na dalsi vacsi zraz sa tesime a nenechame si ujst, pokial to bude v nasich moznostiach. Na mensie sa bohuzial kvoli cez 500 km vzdialenosti chodit neda :-(

Este raz diky za zraz, organizacia bola vyborna, hotel takisto v pohode, akurat ta obsluha v tej restauracii bola trosku podivna, ale inak 1* ;-)

funferreihe

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 08:31

fester napísal:
som rad ze som tu dakomu za kokota to ze ste sa na mne bavili cely vecer tak to bolo v poriadku?podla vas asi hej....asi bude lepsie ked my date ban dozivotny nech ma to tu netaha...kazdy vravi a dakuje za dobru organizaciu ja sa ktomu pridavam..az na niekolko vinimiek ktory mna a hlavne nas ignorovali ci uz pri odchode zo sihoti na letisko ako aj na spanilke z tatier naspat na sihot..toto nikomu nevadilo to je vsetko uz z mojej strany...

to je tak, kamo, ked do teba leje chlast a dava ti pod hubu mikrofon- spievaj. nech mame srandu.
takto to moze dopadnut, kazdy ma svoj druh srandy a zabavy.
niekto si ju robil z druhych- z teba, i toho okuliarnika, zo mna
tak sa niekto zacal bavit po takisto svojom, hehehe:-D
Naposledy upravil/-a funferreihe v Štvrtok, 18. Septembra 2008, 08:33, upravené celkom 1 krát.
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.
chcem 530d
najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 08:32

Diablo napísal:
dnes mi ešte zavolal kamarát a oznámil, že zmizli z campu aj kolesá určené na pálenie. Ak je niečo čo neznesiem, tak sú to kurvy zlodejské a rozhodne to nie je dobrá vizitka ani pre Borovú Sihoť.

nodpc to uz je zle ked sa niekto ulakomi na plechac s rozsalatenou gumou,
stavil by som sa ze v tej syrovej bohoti maju ti zlodeji informatora ktory im vola.. ked to este aj zatlkaju..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Thorien
Kraj: Košický

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 08:33

tak ako neviem ..drzali niekoho pod krkom a liali do neho ? ... jelikoz do mna chlast nikto nedostane ak viem ze mam dost .. tolko k tomu ... :roll:

funferreihe

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 08:51

Ponizene sa ospravedlnujem vsetkych ktori sa mojim chovanim mozu ciit byt dotknuti!!!!

Zaroven si dovolujem pripojit upozornenie, ze pobytom na stole aparatura neutrpela ujmu /preukazatelne jej stavom po skutku/, ze sa sampanske nerozlievalo ale iba trochu frklo /svedok heldiver/.
kvetinace sa podujalo rozbijat viacero osob, ktore sa tu ani nespominaju:-D ked su taki kapovia, nech sa priznaju.

Dovolujem si pripojit k festerovi, ze my sme si aspon nerobili pocas vecera srandu z druhych. ani z toho najebaneho chalana v okuliaroch.

robit si srandu z druhych a bavit sa na ich ucet ma definiciu a to je CHUDACTVO
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.

chcem 530d

najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 12:27

ist na prechode na cervenu tak ze ludia odskakuju sa nazyva kokotizmus... najprv si uprac pred vlastnym prahom, pan dokonaly a potom tu spominaj o tom, ze sa vlastne nic nestalo
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

ancaaa
Auto: e46 330ci
Kraj: Košický

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 14:52

funferreihe napísal:
Ponizene sa ospravedlnujem vsetkych ktori sa mojim chovanim mozu ciit byt dotknuti!!!!

Zaroven si dovolujem pripojit upozornenie, ze pobytom na stole aparatura neutrpela ujmu /preukazatelne jej stavom po skutku/, ze sa sampanske nerozlievalo ale iba trochu frklo /svedok heldiver/.
kvetinace sa podujalo rozbijat viacero osob, ktore sa tu ani nespominaju:-D ked su taki kapovia, nech sa priznaju.

Dovolujem si pripojit k festerovi, ze my sme si aspon nerobili pocas vecera srandu z druhych. ani z toho najebaneho chalana v okuliaroch.

robit si srandu z druhych a bavit sa na ich ucet ma definiciu a to je CHUDACTVO

fanfara :nič v zlom ale okuliarnik robila chuja sam zo seba takže z neho chuja robiť netrebalo...
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 15:23

trosku na zlepsie nalady a zkludnenie...

[youtube]xL_9zdu4iVw[/youtube]

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 15:26

Peppo napísal:
trosku na zlepsie nalady a zkludnenie...

[youtube]http://www.youtube.co..........9zdu4iVw[/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Lucushka23

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 15:29

trefne :)

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 15:39

rovnaka poza....

FESTER je pózer!!!!!!
Prílohy
fester2.jpg
fester2.jpg (253.41 KiB) 2045 zobrazení
fester.JPG
fester.JPG (20.09 KiB) 2047 zobrazení

jaro
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 15:41

už to tu prosim stale neriešte,už je po zraze. :wink: ešte že so sa tam ja neožral :D
BMW F700 GS 2014
BMW 5 (F07) GT 530d xDrive 2010
E46 touring 330xd 150kw 12/2003
E46 touring 320d 110kw 12/2001
E36 touring 316i 75kw 7/1997
E30 sedan 316i 73kw 8/1989

alfi666

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 15:45

ako - nebol som tam vecer a neviem nakolko sa to "rozbehlo" ... ale mne ak vadi, ze je niekto nadrbany a robi bordel, tak idem spat alebo dakam prec ;) ... cize si myslim, ze ti, ktorym to vadilo, sa nemuseli bavit s opitymi a ani "trpiet" ich vycinanie ;) ... to len ktomu ;)
Jasne - organizatori to zrejme chceli nejak ukontrolovat, ale ostatny ste kludne mohli ist spat ;)

Tiez si myslim, ze neorganizovat takyto zraz znovu by bola fakt skoda, lebo bol urcite najlepsi na ktorom som tento rok bol - zrejme kvoli tej klubovej atmosfere... ale suhlasim stym, ze 3 dni je pomerne dost ;)

Drzim palce, nech organizatori vydrzia a skusia preklenut taketo nedostatky ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Duffy

Piatok, 19. Septembra 2008, 07:22

alfi666 napísal:
ako - nebol som tam vecer a neviem nakolko sa to "rozbehlo" ... ale mne ak vadi, ze je niekto nadrbany a robi bordel, tak idem spat alebo dakam prec ;) ... cize si myslim, ze ti, ktorym to vadilo, sa nemuseli bavit s opitymi a ani "trpiet" ich vycinanie ;) ... to len ktomu ;)
Jasne - organizatori to zrejme chceli nejak ukontrolovat, ale ostatny ste kludne mohli ist spat ;)

Tiez si myslim, ze neorganizovat takyto zraz znovu by bola fakt skoda, lebo bol urcite najlepsi na ktorom som tento rok bol - zrejme kvoli tej klubovej atmosfere... ale suhlasim stym, ze 3 dni je pomerne dost ;)

Drzim palce, nech organizatori vydrzia a skusia preklenut taketo nedostatky ;)

preco by sme malli ist spat my co sme sa chceli bavit dalej ? malo sme toho tiez nevypili a chcel sme pit dalej , nex sli spat ti , co to nezvladali

btw: foster , bol som svedkom , ked ti nie raz dano dohovaral ,aby si prestal robit kokociny , takisto aj funfenovi , ale ziadny ucinok

co sa tyka okuliarnika , nezvyknem si z takych ludi robit srandu , ale co ten clovek robil , buchat po stole tak ,ze sa vylievaju pohariky , pricom si prisadol k zenskemu stolu, to je CHUDACTVO .

fester
Kraj: Žilinský

Piatok, 19. Septembra 2008, 12:12

Duffy napísal:
preco by sme malli ist spat my co sme sa chceli bavit dalej ? malo sme toho tiez nevypili a chcel sme pit dalej , nex sli spat ti , co to nezvladali

btw: foster , bol som svedkom , ked ti nie raz dano dohovaral ,aby si prestal robit kokociny , takisto aj funfenovi , ale ziadny ucinok

co sa tyka okuliarnika , nezvyknem si z takych ludi robit srandu , ale co ten clovek robil , buchat po stole tak ,ze sa vylievaju pohariky , pricom si prisadol k zenskemu stolu, to je CHUDACTVO .

dalsi co sa hra na slusnaka..vy ste tiez pocuvali ? ked sme sli ako spanilka ci uz z kempu alebo z tatier...citujem necakajte na nas.....my sme sa spili ale nikoho sme nevihanali ako vy okuliarnika ze tahaj do pi...ce

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných