... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
fester napísal:som rad ze som tu dakomu za kokota to ze ste sa na mne bavili cely vecer tak to bolo v poriadku?podla vas asi hej....asi bude lepsie ked my date ban dozivotny nech ma to tu netaha...kazdy vravi a dakuje za dobru organizaciu ja sa ktomu pridavam..az na niekolko vinimiek ktory mna a hlavne nas ignorovali ci uz pri odchode zo sihoti na letisko ako aj na spanilke z tatier naspat na sihot..toto nikomu nevadilo to je vsetko uz z mojej strany...
Diablo napísal:dnes mi ešte zavolal kamarát a oznámil, že zmizli z campu aj kolesá určené na pálenie. Ak je niečo čo neznesiem, tak sú to kurvy zlodejské a rozhodne to nie je dobrá vizitka ani pre Borovú Sihoť.
funferreihe napísal:Ponizene sa ospravedlnujem vsetkych ktori sa mojim chovanim mozu ciit byt dotknuti!!!!
Zaroven si dovolujem pripojit upozornenie, ze pobytom na stole aparatura neutrpela ujmu /preukazatelne jej stavom po skutku/, ze sa sampanske nerozlievalo ale iba trochu frklo /svedok heldiver/.
kvetinace sa podujalo rozbijat viacero osob, ktore sa tu ani nespominaju:-D ked su taki kapovia, nech sa priznaju.
Dovolujem si pripojit k festerovi, ze my sme si aspon nerobili pocas vecera srandu z druhych. ani z toho najebaneho chalana v okuliaroch.
robit si srandu z druhych a bavit sa na ich ucet ma definiciu a to je CHUDACTVO
alfi666 napísal:ako - nebol som tam vecer a neviem nakolko sa to "rozbehlo" ... ale mne ak vadi, ze je niekto nadrbany a robi bordel, tak idem spat alebo dakam prec... cize si myslim, ze ti, ktorym to vadilo, sa nemuseli bavit s opitymi a ani "trpiet" ich vycinanie
... to len ktomu
Jasne - organizatori to zrejme chceli nejak ukontrolovat, ale ostatny ste kludne mohli ist spat
Tiez si myslim, ze neorganizovat takyto zraz znovu by bola fakt skoda, lebo bol urcite najlepsi na ktorom som tento rok bol - zrejme kvoli tej klubovej atmosfere... ale suhlasim stym, ze 3 dni je pomerne dost
Drzim palce, nech organizatori vydrzia a skusia preklenut taketo nedostatky
Duffy napísal:preco by sme malli ist spat my co sme sa chceli bavit dalej ? malo sme toho tiez nevypili a chcel sme pit dalej , nex sli spat ti , co to nezvladali
btw: foster , bol som svedkom , ked ti nie raz dano dohovaral ,aby si prestal robit kokociny , takisto aj funfenovi , ale ziadny ucinok
co sa tyka okuliarnika , nezvyknem si z takych ludi robit srandu , ale co ten clovek robil , buchat po stole tak ,ze sa vylievaju pohariky , pricom si prisadol k zenskemu stolu, to je CHUDACTVO .