dnes som sa po niekolkych dnoch donutil nepustit si GTA V, a ani nejaka robota neprisla, takze som sa konecne pustil do stvorecky

ktora zufalo potrebovala jarny uklid, tak dnes par hodin som tomu obetoval a dopadlo to fantasticky si myslim..
zvonka trebalo ozivit keramiku, po zime si to zasluzila, takze umytie s carpro Hydr02 foam, pri oplachu som zadelil este Hydr02 Lite.. samozrejme kolesa umyte ironx-om.. po vysuseni som este ozivil keramiku jednou vrstvou carpro reload, takze auto vypada fakt jak nove :-) akurat po zime pribudlo par oderkov od kamienkov, ktore volakedy zamaskujem ked sa mi bude chcet..
interier samozrejme vysavanie, a potom vsetky plasty a vsetko vpodstate som sa rozhodol ze ocistim steampunkom

a necham to tak, kedze ani z fabriky najskor ziadny sajrajt olejovy leskly na plastoch nikde neni.. takze ziadny cistic na interiery, ziadny interior detailer nic. co som vyskusal ale prvykrat, okna som tiez zvnutra aj zvonka vycistil parnym cisticom, a potom este raz chemical guys streak free, takze som zvedavy ked niekam pojdeme, ze jak to vypada, hlavne celne sklo ktore z vnutra sa cisti uplne najviac prijebane a preto som to robil mozno raz odkedy mam auto

dufam ze to bude ok, ale pochybujem

vsetko sa vycistilo parnym cisticom, aj okolo dveri, vsetko, volant je konecne matny opat (na chvilu), no a zavrsil som to ozonom na 30 minutiek..
plus predne sedacky dostali tiez parny cistic + kefu + trocha ipa roztoku, a pomohlo im to velice..
a samozrejme letny rezim, tak uz som prehodil zimne koberce za letne..
no a pikoska na zaver, plany su pripravene :-O mozem pokracovat dalej :-)