Utorok, 16. Septembra 2008, 19:06
takže pohľad na vec z trocha inej strany:
vôbec som netušil, že takéto čosi budem musieť niekedy napísať.
realizácia takéhoto zrazu je časovo a v podstate aj finančne náročná. zraz je nezisková akcia, ba skôr stratová. Ale o to v podstate nejde, robíme to preto aby ste sa dobre cítili a po akcii mali úsmev na tvári.
No len všetko je to o ľudoch a nadšení bez toho to jednoducho nejde.
Po tomto zraze sme sa zhodli, že už nebudeme organizovať žiadny zraz takéhoto rozsahu spolu z ubytovaním.
Prečo?
- mesiac pred zrazom bol ubytovací zoznam plný, paráda, podľa počtu ľudí sa urobil rozpočet na akciu a stanovili sme vstupné na letisko, ktoré malo pokryť bezprostredné náklady spojené s akciou na letisku.
Všetko krásne až do chvíle, keď týždeň pred zrazom sa odhlásilo zhruba 30ľudí, niektorí dokonca jeden alebo dva dni pred zrazom a dokonca sa našli aj takí, čo vôbec nedali vedieť a na zraz neprišli a bolo ich dosť.
toto je prvý dôvod, prečo sa stráca chuť
- dôvod druhý: dva dni pred akciou prevádzkárka a riaditelka Borovej Sihoti zmenila pravidlá hry. Zrazu po nás chceli ešte 20000,- nájom za prenájom reštaurácie, v ktorej sme im robili tržbu. Po osobnom stretnutí a následných dosť ostrých telefonátoch som to však vyhádal. Nebola iná možnosť, lebo dva dni pred akciou niečo meniť, je nemožné a hlavne nefér voči ľudom , ktorí sa majú na akcii zúčastniť.
- ďalším polienkom do vatry bolo vykradnutie dvoch chatiek. Po vykradnutí prvej chatky recepčná vravela, že sa im to ešte nestalo.
Po vykradutí druhej chatky zrazu vyšlo na povrch, že aj minulý víkend a aj počas celého leta majú problém zo zlodejmi. Tieto slová potvrdili aj privolaní policajti.
Tým , že objekt nijako nezabezpečili a ani nás nevarovali, že treba byť ostražitý, berem to ako podraz z ich strany.
- no a teraz ten najhlavnejší dôvod:
po sobotnajšom programe sme sa všetci tešili na zábavu, ktorá mala trvať až do rána. No netrvala a to vďaka trom individuám , ktorí sa silou mocou snažili získať cenu KOKOT ROKA. O jednej v noci na podnet časníka sme zábavu úplne zrušili kôli bezpečnosti.
Skákanie po stole kde je aparatúra, odkopávanie pohárov zo stola, striekanie šampanského ešte z nevyhratej tomboly po všetkom čo sa dalo, rozbíjanie kvetináčov, a hlavne agresívne správanie na zrazy nepatria. Pripomínalo to skôr zábavu sfetovaných pankáčov a nie zábavu na klubovom zraze.
Toto sú dôvody prečo mizne nadšenie, prvý krát som išiel na zraze nasratý spať, a práve preto niečo podobné sa už opakovať nebude.
A ešte jedna pikoška, dnes mi volali zo spoločnosti, ktorá nám na akciu prenajala WC, že im WC z letiska ukradli.
A na záver jedna dobrá správa 4. zraz určite bude, ale bude jednodňoví a je možné, že na úplne inom mieste.
Týmto som nechcel skaziť dobré pocity luďom ktorým sa zraz páčil, ale jednoducho som musel uviesť niektoré veci na správnu mieru.
ola ola emtroáááá