... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

fester
Kraj: Žilinský

Utorok, 16. Septembra 2008, 14:12

Tubular napísal:
lol, to bola prdel :lol: :lol: Robokop, to je 316i auto :wink:

neni to je jariq-kove ved som to tocil osobne kukni ten sedy interier!!!taky ma jarino :lol: :lol: :lol:

Užívateľov profilový obrázok
Tubular
Kraj: Prešovský

Utorok, 16. Septembra 2008, 14:24

fester napísal:
neni to je jariq-kove ved som to tocil osobne kukni ten sedy interier!!!taky ma jarino :lol: :lol: :lol:

jj :oops: :oops:
E46 3148Ci (1999)

Duffy

Utorok, 16. Septembra 2008, 14:36

kde je funfehre...... ? dostal banan / ? kua , xcel by som si precitat , co by na toto napisal ;)))

Tubular
Kraj: Prešovský

Utorok, 16. Septembra 2008, 14:42

Duffy napísal:
xcel by som si precitat , co by na toto napisal ;)))

tak to nie si sam :lol: :lol:
a ked dostal ban, za co vlastne?
E46 3148Ci (1999)

funferreihe

Utorok, 16. Septembra 2008, 15:13

Tubular napísal:
tak to nie si sam :lol: :lol:
a ked dostal ban, za co vlastne?

neviem za co bych ho mal dostat. nemam zaplateny net tak mozem len z krcmy. kto ma foto nech mi ich posle na mail.
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.
chcem 530d
najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.

funferreihe

Utorok, 16. Septembra 2008, 15:46

mimochdom ja som fakt drzal len ten volant a sampanske nerozlieval:-)

do steny som nekopal a na zem nepadol.
odreniny su od neznamych lupeznikov co ma chceli preadnut. a z poistky mi to vyda vyse liter!!!!

kto videl ze som padol bol moc najebany ma halucinacie a rozsiruje o mne ohovaranie!!!!

listocek z brezy je kvalita song!

hlavne ze je pohoda,ne???

nabuduce mozeme zasutazit o jimbim:-DDD

tak!
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.

chcem 530d

najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.

fester

Utorok, 16. Septembra 2008, 15:52

funferreihe napísal:

odreniny su od neznamych lupeznikov co ma chceli preadnut. a z poistky mi to vyda vyse liter!!!!

kto videl ze som padol bol moc najebany ma halucinacie a rozsiruje o mne ohovaranie!!!!

tak!

do stromu si kopal uz si asi nepamatas?po jednom z kopu si padol zacal si hned ako sme sa dopretlacali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Duffy

Utorok, 16. Septembra 2008, 15:55

funferreihe napísal:

osobne v mojom pripade uz nabuduce nebude , som za kazdu srandu ale toto bola uz kokotina . . . na take ja uz nemam nervy

Diablo
Autor témy

Utorok, 16. Septembra 2008, 19:06

takže pohľad na vec z trocha inej strany:

vôbec som netušil, že takéto čosi budem musieť niekedy napísať.

realizácia takéhoto zrazu je časovo a v podstate aj finančne náročná. zraz je nezisková akcia, ba skôr stratová. Ale o to v podstate nejde, robíme to preto aby ste sa dobre cítili a po akcii mali úsmev na tvári.
No len všetko je to o ľudoch a nadšení bez toho to jednoducho nejde.

Po tomto zraze sme sa zhodli, že už nebudeme organizovať žiadny zraz takéhoto rozsahu spolu z ubytovaním.

Prečo?

- mesiac pred zrazom bol ubytovací zoznam plný, paráda, podľa počtu ľudí sa urobil rozpočet na akciu a stanovili sme vstupné na letisko, ktoré malo pokryť bezprostredné náklady spojené s akciou na letisku.
Všetko krásne až do chvíle, keď týždeň pred zrazom sa odhlásilo zhruba 30ľudí, niektorí dokonca jeden alebo dva dni pred zrazom a dokonca sa našli aj takí, čo vôbec nedali vedieť a na zraz neprišli a bolo ich dosť.
toto je prvý dôvod, prečo sa stráca chuť

- dôvod druhý: dva dni pred akciou prevádzkárka a riaditelka Borovej Sihoti zmenila pravidlá hry. Zrazu po nás chceli ešte 20000,- nájom za prenájom reštaurácie, v ktorej sme im robili tržbu. Po osobnom stretnutí a následných dosť ostrých telefonátoch som to však vyhádal. Nebola iná možnosť, lebo dva dni pred akciou niečo meniť, je nemožné a hlavne nefér voči ľudom , ktorí sa majú na akcii zúčastniť.

- ďalším polienkom do vatry bolo vykradnutie dvoch chatiek. Po vykradnutí prvej chatky recepčná vravela, že sa im to ešte nestalo.
Po vykradutí druhej chatky zrazu vyšlo na povrch, že aj minulý víkend a aj počas celého leta majú problém zo zlodejmi. Tieto slová potvrdili aj privolaní policajti.
Tým , že objekt nijako nezabezpečili a ani nás nevarovali, že treba byť ostražitý, berem to ako podraz z ich strany.

- no a teraz ten najhlavnejší dôvod:
po sobotnajšom programe sme sa všetci tešili na zábavu, ktorá mala trvať až do rána. No netrvala a to vďaka trom individuám , ktorí sa silou mocou snažili získať cenu KOKOT ROKA. O jednej v noci na podnet časníka sme zábavu úplne zrušili kôli bezpečnosti.
Skákanie po stole kde je aparatúra, odkopávanie pohárov zo stola, striekanie šampanského ešte z nevyhratej tomboly po všetkom čo sa dalo, rozbíjanie kvetináčov, a hlavne agresívne správanie na zrazy nepatria. Pripomínalo to skôr zábavu sfetovaných pankáčov a nie zábavu na klubovom zraze.

Toto sú dôvody prečo mizne nadšenie, prvý krát som išiel na zraze nasratý spať, a práve preto niečo podobné sa už opakovať nebude.

A ešte jedna pikoška, dnes mi volali zo spoločnosti, ktorá nám na akciu prenajala WC, že im WC z letiska ukradli.

A na záver jedna dobrá správa 4. zraz určite bude, ale bude jednodňoví a je možné, že na úplne inom mieste.

Týmto som nechcel skaziť dobré pocity luďom ktorým sa zraz páčil, ale jednoducho som musel uviesť niektoré veci na správnu mieru.
ola ola emtroáááá

alfi666

Utorok, 16. Septembra 2008, 19:15

:shock: :shock: to sa tam teda diali veci :shock: ... na mieste oraganizatorov sa necudujem :roll: ... bohuzial pravdepodobnost takychto "neprijemnosti" sa exponencialne zvacsuje s poctom prihlasenych osob na zraz :roll:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

BMino
Auto: modre

Utorok, 16. Septembra 2008, 19:17

:roll:
Prílohy
PICT5169.JPG
PICT5169.JPG (70.42 KiB) 1507 zobrazení
PICT5161.JPG
PICT5161.JPG (80.87 KiB) 1507 zobrazení
PICT5136.JPG
PICT5136.JPG (92.43 KiB) 1507 zobrazení
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Lucushka23

Utorok, 16. Septembra 2008, 19:18

kazdopadne klobuk dole ze si vobec nieco taketo organizoval

fester

Utorok, 16. Septembra 2008, 19:24

som rad ze som tu dakomu za kokota to ze ste sa na mne bavili cely vecer tak to bolo v poriadku?podla vas asi hej....asi bude lepsie ked my date ban dozivotny nech ma to tu netaha...kazdy vravi a dakuje za dobru organizaciu ja sa ktomu pridavam..az na niekolko vinimiek ktory mna a hlavne nas ignorovali ci uz pri odchode zo sihoti na letisko ako aj na spanilke z tatier naspat na sihot..toto nikomu nevadilo to je vsetko uz z mojej strany...

Pežot

Utorok, 16. Septembra 2008, 19:29

By som povedal asi toľko, že kým sa ľudia nejako neukludnia s pitím alkoholu na takejto akcii tak to bude stále pokračovať.

Predsa je to stretnutie BMWklubu a nie homelessákov zpred tesca ... dosť sa čudujem takým ľuďom, čo sa dokážu najebať na akcií, ktorá by mohla byť dobrá aj bez alkoholu. Ale viac menej môj názor vychádza iba z toho čo som si prečítal a z toho čo som zažil na carate ...

Osobne si myslím, že rozhodnutie spraviť jednodňový zraz bude lepší, nakoľko sa podarí vyhnúť nadrbávačke :roll:

zlejo

Utorok, 16. Septembra 2008, 19:41

Chlapi z klubu VELKA VDAKA za super zraz,vsetko bolo super-organizacia ,jedlo,program...BOMBA.Bol som na vela tuningovych zrazoch,ale tieto su uplne ine.Su take -'NASE'.Ale tieto problemy,ktore si teraz spomenul-toz to je v prdeli.Par ludi ktori sa nevedia spravat,ukradnute veci.....a mas chut to zabalit.Vobec sa tomu necudujem.Chce to pevne nervy a 'SKALNY' pojdu za Tebou.GOOD LUCK. =D>

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní