... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Thorien napísal:
Tubular napísal:Ja som bol na takejto akcii 1.krat, ale nelutujem a uz sa velmi tesim na 4.zraz.Kedze som bol 1.krat nepoznal som vlastne nikoho, ale celok ludi BMWklubu bol az na par vynimiek perfektny. Velka poklona patri organizatorom, kedze islo poctom ludi a aut o dost velky zraz a preto si myslim, ze to zvladli perfektne. Takze vsetkym dakujem za prijemnu atmosferu a pekne straveny vikend v kruhu celeho BMWklubu.
Zvlast dakujem Slamcovi, Bojovnikovi za odvoz z PO do Liptova, Peppovi za dobry pokec a odvoz na letisko, K_Michalovi za odvoz z letiska do kempu, Maxovi za odvoz do Popradu a dalsim ludom, na ktorych som omylom zabudol.![]()
A este velka vdaka Festerovi, Robokopovi a panovi v ciapke a okuliaroch. O zabavu boloo postarane.![]()
![]()
Peppo napísal:
WooDoo napísal:Som sa skoro posral, ked si prisiel za mnou, ze ci nemam dve volne miesta na chatke, ze nemas kde spat. Ale akosi som tu tvoju druhu polovicku nevidel alebo som tomu pochopil tak, ze sa rad roztahujes... Potom ani neviem kde si sa vyparil.