Takto, ja som si stale myslel ze ked iphone zapojim do snap-in adaptera, tak nemusim bluetooth pouzivat...neviem sa dopatrat k tomu, ci je to pravda.
Ked ho zapojim do adaptera (bez bluetooth), tak mi funguje hudba a BMW Connected aplikacia. Telefon nie je pristupny.
Takze zatial jedine riesenie je ho dat do adaptera + zapnut bluetooth. Sparovane to je, vtedy telefon funguje, ale pride mi to dost blbe lebo mi je ten snap-in adapter vlastne nanic

Akurat tak nabija telefon.
Cez samotny bluetooth ide telefon aj hudba. Snap-in adapter je potrebny pre "BMW Connected app" a ta je dost retardovana...stale musi byt zapnuta, inak sa nenatahuju aplikacie.
Okrem toho vlastne nemozem nic pouzit, pretoze ked zapnem nejaku aplikaciu (web radio atd), tak to hlasi ze aplikacia neexistuje
Musel som stiahnut ESTE AJ "BMW Connected classic" aplikaciu, v ktorej existuje webove radio, kalendar atd. Bohuzial aj tak nefunguju :))
Sorry toto uz je mozno off-topic. Ale ak sa pripadne najde niekto, kto chape ako sa to vlastne ma pouzivat (napr. pouzit web radio?) tak budem rad :)