... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
matyson napísal:Telefón len osobne, bazos je plný ojebavakov a zlodejov:-(
Simpson napísal:Tak v tom pripade nieco pre teba. Mozes si vybrat lacnejsiu klasiku alebo aj drahsi smartphone. Mozno maju aj viac modelov, pripadne aj ini predajcovia ho ponukaju, ale ja som len skopcil prvu stranku, kt. mi vyhodil ujo Googlenejde o to zeby som sa o telefon bal. Len nie som typ ktory by nosil telefony v ochranom puzdre, obcas sa stane ze ho zabudnem v zadnom vrecku a sadnem si nanho, pri nastupovani/vystupovani do auta mi vypadne z vrecka, v robote ked skacem hore dolu po pase detto... + v zime sa velmi casto v robote pohybujem v teplotnych rozdieloch -30 vonku a +20 v sklade a ako som zistil, niektorym telefonom to nerobi dobre![]()
Ale ak by mi telefon za 600€ [Iphone 5] spadol, sadol som nanho etc, a napriklad by mi pukla obrazovka, tak to by ma mrzelo...preto sa vyhybam telefonom nad 300€, ale cim dalej tym viac rozmyslam nad Iphonom, cez tyzden ked budem mat cas zbehnem do Orange-u obzriet Iphone 5 a zistit co mi vedia ponuknut :)
serwo napísal:Tak v tom pripade nieco pre teba. Mozes si vybrat lacnejsiu klasiku alebo aj drahsi smartphone. Mozno maju aj viac modelov, pripadne aj ini predajcovia ho ponukaju, ale ja som len skopcil prvu stranku, kt. mi vyhodil ujo Google
http://www.alza.sk/mobilne-telefony/caterpillar/podla-pouzitia/odolne/18852018-v3804.htm
TT-SIMIK napísal:Hosi vie niekto poradit dobru overenu appku na presuvanie fotiek z jablka do jablka.Stiahol som 4 a vsetko kokociny....
Dik