teraz pozeram ze m3driver nejde ani bavorak009 ani bawor..kua chlapci co strajkujete?ked sa njekomu pokazi njeco tak cely klub pomaly nepojde...
bavorak ma pracovne povinnosti, bawor neviem a mi mame 320i nepojazdne a M3 rozdrbane a z toho plynuce povinnosti v sobotu. takze asi tak no... clovek sa tesi cely rok na zraz a nakoniec nejde. co uz kurva
BlackM3 team dorazil, sice s poruchou ale dorazili sme, njeco prdlo a az teraz to ma zvuk jak amerika,
asi niekde pretlacilo nejake tesnenie na vyfuku.. teda dufam ze len to..
same shit, different day.. There's no replacement for displacement.. Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
chlapci dovi a dopo tha to čo bolo, toto len tak nezažiješ kto neuvidi neuveri :-))))))))))))))))))))))
PS:vdaka organizatorom za super ekšn 1ka z hviezdičkou...
bolo fakt super, snad sami podari do vecera spracovat vsetky fotky, halvne zo sobotnajsej noci
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------