... všetko o BMW ...
xener napísal:no ako z hlavicky pdf vyplyva, tak ide o predaj aut v bmw aukcii, co este viac potrebujes ?
to jsem pochopil -:) píše se tam jen pro dealery, myslel jsem že s tím máš zkušenost a poradíš.
xener napísal:stale mi nedoplo s cim chces poradit
pietrokebmw napísal:toto je extremne nizky najazd na to aby si kupoval dizelRocne cca 8 tis, cize malo. Ale nie su to len kratke trasy po meste. Na benzinove nemam, v Nemecku sa v tejto cenovej kategorii ani nepredavaju... Rozpocet mam cca 16tis a na servis mam znameho, takze by som co to mohol usetrit v porovnani s bmw servisom... Ide mi len o rady, nakolko by som fakt chcel prejst na tento typ bmw...
Fuxxo napísal:To vyzerá dobre a ak by mal dotyčný možnosť dať to na firmu bez DPH (aj keď to bude ojeb), bolo by to v pohode. Problém môže byť tá diaľka a možno aj ten odpočet, ja keď som dva a pol roka dozadu mal vybratú 330i e93 a chcel som pre ňu aj ísť, nechcel nám to predajca dať bez DPH, vraj má zlé skúsenosti s kupujúcimi z bývalého východného blokutoto je extremne nizky najazd na to aby si kupoval dizelmne osobne by bolo blbo uz len zato ze parkrat do roka do toho sadnes a pocuvat ten hnusny 4valcovy klepot
tak ci tak, mas asi o 4-5 tisic eur menej penazi ako na to auto potrebujes :-/ normalnejsie kusy na taku uroven este neklesli bohuzial. keby si vedel este dolozit par tisic, tak by som skor pozeral taketo nieco, nic take extremne tam nechyba, ma to full sportpaket, takze z interieru nebudes mat pocit ze sedis v skodovke
a 100K najazd je celkom vpohode, hlavne pri tvojom najazde rocnom
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 4246c09f28
chup44 napísal:Chup, veď potom sa dá zrobiť odpočet spätne nie? Aspoň čo si pamätám, že sa to tu už pár krát riešilo.To vyzerá dobre a ak by mal dotyčný možnosť dať to na firmu bez DPH (aj keď to bude ojeb), bolo by to v pohode. Problém môže byť tá diaľka a možno aj ten odpočet, ja keď som dva a pol roka dozadu mal vybratú 330i e93 a chcel som pre ňu aj ísť, nechcel nám to predajca dať bez DPH, vraj má zlé skúsenosti s kupujúcimi z bývalého východného blokuA vlastne som sa mu ani nečudoval, keď si predstavím, koľko špekulantov a debilov je u nás.