... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:ale chojdopiceto som linkoval v pokeci uz minuly tyzden (nieze by na tom zalezalo, ale ty rad pripominas, ze si nieco linkoval skor ako niekto dalsi, ty narcis
ale aj po druhom pozreti ma irituje, ze mu dali i8 do paprce, to je skoro tak jebnute ako chciet si kupit bmw a kupit si X1.
chup44 napísal:no sak prave, ked tam presiel janda z auto.cz tak to bolo mega vtedy.. aj ked ten sa mi tiez zdal uz troska pritiahnuty za vlasy v poslednych testoch a v clankoch o tom jak rapidka neskutocne jazdi a podobne kokotiny..Veď oni už netestovali auto ani nepamätám. Neviem, či tam ešte Janda je vôbec. Zrušili diskusie, lebo ľudia im za takéto články patrične písali. Ako, niektoré články majú dobré, najmä keď ide o zaujímavosti z histórie a podobne, ale tieto nové majú zbytočne často názov v štýle “clickbait”.
Fuxxo napísal:to si ma mylis so svojimi ziadostami o leasing :)ale chojdopice :-D teba aj tak nikto necita, takze sa necuduj ze som to sem radsej pridal :-D
a co mas proti i8? rozhodne je to stale najviac oci pritahujuce bmw sucasnosti..