... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:pozeral som teraz nejake video na jutuboch s takym hnedym bochnikom kde hovoril, ze stara M140i tvorila len 3% predaja 1er. Takze je to lacnejsie pre nich ovela robit to s jednym trojvalcom a jednym stvorvalcom. A tiez hovoril, ze 2er ma byt RWD. Ale v tom pripade som fakt zvedavy, ci to bude len nejaky facelift aktualnej 2er, alebo to bude mensia 3er coupe. Nemusel by ten moter byt otoceny ak by pouzili platformu 1er a chceli RWD?
boborjelotor napísal:nemusis ani nic chapat, 2er ked bude RWD tak na 99% bude postavena na platforme novej Z4. velkostou to absolutne sedi a maju to hotove a maju tam aj R6. tak som to aj niekde cital uz.detailom a zakonistostiam motora a pohonu ja naozaj nerozumiem,ak mi to niekto vie polopatisticky vysvetlit alebo linknut clanok co pochopim aj ja budem rad. ked som mal 2006 Lexus IS220d, moj kolega mal zaroven vtedy Avensis s tym istym motorom a bol som v tom, ze Lexus ma ten motor ulozeny priecne koli RWD.
blesk napísal:Ak to bude jazdit aspon ako M5, tak moze byt.
Dnes ste niekto nebol na M-Tour?
V predpremiere sa dali v M8 osahat tlacitka a jazdit aktualne M-ka na SK ringu. No a nova M5 velmi prijeme prekvapila. Samozrejme nemyslim monstrozne zrychlenie, to ma nejak nebere, ale vyborne jazdne vlastnosti-ovladatelnost, vyvazenost...
Fuxxo napísal:ty vole fred![]()
jak moze spickova M8 vydrzat na ringu len dve kola?
jak keby to bola octavia RS dpc..