M3 lover....

odtah som prosimpekne nevolal este NIKDY. Ak ma e30 niekde nechala, bolo to napr koli vybitej baterke, co sa moze stat na akomkolvek aute. A asi 2x sa mi odfajcil klinovy remen lebo som zanedbal takyto druh servisu. K spolahlivosti ti poviem asi tolko, ze ked som sa konecne dostal k tomu ze som tricku dal ako tak do stavu aky som chcel, tak som s nou bol na drift zavode v cechach takym stylom ze som ju tu v BA nalozil az po strechu kolesami, nejakymi dielmi typu diferak poloosi atd, a siel som 300km do ciech na zavod, tam som 4 dni jazdil drifty, a potom pekne zasa po vlastnej osi 300km po zavode naspet.... a bez problemov. Momentalne na daily casto pouzivam E30 m50b20 a musim uznat ze je to neuveritelne spolahlive auto :-). Ked udreli prve zimy tento rok, kolegovci v praci sa ma pytali ako mi tak stare auto startuje v tychto zimach, lebo ze oni s novsim mali problem uz rano.... a pritom tricka chytila ako za slnecneho pocasia uprostred leta :) . Ak niekto nechce e30 na daily ja ho do toho nenutim. Kazdy podla svojej chuti. ja mam proste e30 rad, nasiel som sa s v tom aute, je to pre mna univerzalne auto ktore ma privezie do prace, ci uz za slnka, za dazda, v mrazoch, alebo sa s nim da ist aj na zavodnu trat sa trocha vyblaznit :-) , ci na dlhy vylet niekam... kamkolvek. Necakam ze to niekto uvidi ako ja, som uz totiz rokmi prejazdenymi v trickach, asi zdeformovany :-) . E30 je tak spolahliva, aky jej venujes cas a servis. k zakladnej funkcnosti jej staci malo.