Takže napíšem asi aj ako to začalo .
Už dlhšie som pokukoval po nejakom presúvadle , uvažoval som o e91 320d, e60 .... a tak ďalej proste auto na dlhšie trasy v akej takej cenovej hranici ..keďže jazdím týždenne BA-TS ...nech je to auto ktoré ma bude aspom trosku baviť . Nechcel som nejakú oktáviu a podobne proste pre mňa nezáživné auto ..
Popravde , keď vinco ho doviezol nejako ma neinteresovalo (veď to coupe , ved to plano , to malé, to vstávať ked niekto ide nastúpiť ..

asi je viac toho , tých nevýhod coupe )
No keď som sa dozvedel že ho ide predávať , vravím reku daj sa mi aspon previezť že ako to ide ..
Tkž tkž

a bolo ..
Popravde jazdné vlastnosti , výkonnostne prejavy ma dostali , bol som doslova fff pici
Takze bolo rozhodnuté že sa bude voziť do BA v coupe a nejako moc tých dvojo dalsich dverí nechýba

dokonca pasažieri si pochvaľujú že v zadu to je pohodlne , nuž
Čo sa urobilo -Rozvody-dve reťaze vymenené-Kontrola vstrekov , 2 vstreky repasované-Žhavice ,vymenená riadiaca jednotka zhavičov-Kladky ,remene ,termostat , vodná pumpa-Vymenene plechové zvody ,nové styfty tesnenia , zvody pod turbom-Egr zaslepené odstránené-Sanie , bez vírivých klapiek-Podtlakove hadice nové-Vyrovnávacia narzka na vodu-Vodná hadica , priruby na hlave , nové tlakové hadice 3ks na saní-Kat off , down pipe-Olej v prevodovke ,hardy spojka , stropné ložisko , short shift plastové púzdro na pake-Silenbloky hlavných ramien nové-Kotuce platničky zadné/predné , nové zadné tlmiče uloženia nové-Gumy a tyčky stabilizátora ,-Nový dvojhmotný zotrvačník-Elektronicky egr vypnutý-Stage 2-Torpédo nové-Predné čelne sklo-tyčky stabilizátoraVýpis výbavy :L801A National version Germany
S1CAA Selection of COP relevant vehiclesS210A Dynamic stability controlS226A Sports suspension settingsS249A Multifunction f steering wheelS302A Alarm systemS338A M Sports package IIS428A Warning triangle and first aid kitS459A Seat adjuster, electric, with memoryS473A Armrest frontS481A Sports seatS494A Seat heating driver/passengerS502A Headlight cleaning systemS508A Park Distance Control (PDC)S520A Fog lightsS521A Rain sensorS522A Xenon LightS524A Adaptive HeadlightsS534A Automatic air conditioningS548A Kilometer-calibrated speedometerS550A On-board computerS650A CD playerS661A Radio BMW Business (C43)S674A Hi-Fi System Harman KardonS710A M leather steering wheelS716A Aerodynamics packageS760A High gloss shadow lineS772A Interior moldings Alu Black CubeS775A Headlining anthraciteS785A White direction indicator lightsS787A BMW alloy wheel, M double spoke 135S832A Battery in luggage compartmentS851A Language version GermanS863A Retailer Directory EuropeS879A On-board vehicle literature GermanS8SPA Control unit CO2