... všetko o BMW ...
//MPower napísal:Ved toto malo naše Citroen Pičasso už roku 2003Má, veď Pista hovorí o M2 Competition.
Inak dnes som bol ošahat tlačítka na 8er, novej X5 a X7 a Z4 :) Zhodnotenie napísal pekne už Fuxo tak choďte potom tam Jediné čo ma sklamalo je že X5 nemá vôbec polohovateľné zadné sedadlá, ani pozdĺžne posúvať sa nedajú a ani operadlo.. wtf? Veď starý Touareg to má a je to určite pohodlnejšie si nastaviť, verím tomu ze to má aj G30.. Nakoľko to operadlo v X5 bolo celkom priamo mi to trochu vadilo.
runder napísal:k zlatej m4 zlatý iphone
//MPower napísal:Tak ešte bude 8gc, tam si pohodlne sadne človek aj do zadu, tak to, že v klasickej 8nie, by som až ako taký pruser nevidel :)Presne ako píšeš. 8er mi príde ako len nástupca 6er. To auto všetkým tam zapadá. Čo je teda dosť škoda. Od 8er som čakal nejaký posun a trocha viac. A som si hovoril že nejaké mi to auto príde malé. To auto malo byt mohutnejšie, väčšie. Asi je to tak ako píšeš, lebo platiť za 6er 130 000ecka bolo trocha kokotne, keď ale budeš platiť za to iste len už sa to bude volať 8er tak už to tak kokotne nepríde. Je to taký ojeb na zákazníkov. Keď nová 6er bude teraz musieť byt logicky horšia ako 8er (čo doteraz nemusela) tak s pánom bohom..