... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Len nechapem preco v X2 stvorvalec oznacuju ako 35i ...kokoty nemecke...
Fuxxo napísal:ja som myslel 1er, nie X1 :-) oproti X1 tam nebudu velke cenove rozdiely..
Maco napísal:tak je to medzi 1er a 3er, a infotainmentom a technikou je to proste 1er, je to auto nad 1kou.. a hlavne uvidime ako na tom bude nova 1er, kedze je troska nefer porovnavat model ktory prisiel v 2012 a model ktory prisiel v 2016 na novej platforme, ale dobre, na papieri je X1 vacsie auto samozrejme. v reale mi to tak ale vobec neprislo. stale to vnimam, ze ked chces male suv od bmw, tak X1. ked chces maly hatch od bmw tak 1er. tam proste neni co riesit.no dobre, myslel som ze vydrzim ale nevydrzal som.... 1er je rovnaka velkostna trieda ako X1? Povedz, co fetujes nech si tiez daco objednam.
revenge napísal:no a kedy ju kupil? teraz ked sa vypredavali posledne modely pred ukoncenim vyroby?ked to porovnám aku šupovicu kupil sused 5GT za 65000€ vo full mpackete,nabachane výbavou aj s keramickými ovladačmi tak toto mi príde pičovina jak mraky
revenge napísal:ked to porovnám aku šupovicu kupil sused 5GT za 65000€ vo full mpackete,nabachane výbavou aj s keramickými ovladačmi tak toto mi príde pičovina jak mraky