... všetko o BMW ...
speedfred napísal:to bude asi tym ze je to 4x4S QV vcelku spokojnosť a som prekvapený koľko to auto má gripu,to je neuveriteľné.
germancars napísal:prosím doštudovaťto bude asi tym ze je to 4x4![]()
//MPower napísal:
Inak Fredov Taliansky plnokrvník sa nemá tiež za čo hanbiťAj keď tu na klube ho musíme jebat za to automaticky že a omáčka mu dá potom ban
//MPower napísal:ani mne to kedysi nefungovalo, stiahol som si pre svoje VIN a skusim to zajtra strcit do usb co na to povie, a nejdu ani tie pdfka mi stiahnut, tam ale pokial si pamatam bol len zoznam zariadeni, ktore sa dali pripojit.Tak mne už dnes 2x ustrelila prdelka (ale M mód kde je obmedzená stabilizácia) tak že utrhnut to ide aj keď človek občas nechce :))
Inak Fredov Taliansky plnokrvník sa nemá tiež za čo hanbiťAj keď tu na klube ho musíme jebat za to automaticky že a omáčka mu dá potom ban
Inak pani chcel som aktualizovať iDrive, stiahol som podľa VIN software na BMW.com/update a auto mi napíše že nemôže aktualizovať lebo je nekompatipilny software. wtf? Keby som ho nejako ručne tam podľa parametrov zadával nepoviem ale to si samé podľa VIN stiahne. Čo včul?
PristineShip napísal:ne, vomack sa bude odbavovat na germankarovi a komente o 4x4 :))))