... všetko o BMW ...

Nové momentálne nič zvláštne, na W124 sme dali automatické zapínanie svetiel. Žiadne denné ledky, nebojte, len sme často zabudli zapnúť svetlá alebo naopak vypnúť, auto totiž vôbec nepíská, keď zostanú zapnuté svetlá, tak kvôli baterke :-) Mimochodom, je tam od februára poriadna 100ah originál baterka. Ešte chystáme vymeniť stredový fukár (pôvodný je už rozpadnutý). Inak auto jazdí parádne, je to fakt sranda s tým jazdiť
 Nové momentálne nič zvláštne, na W124 sme dali automatické zapínanie svetiel. Žiadne denné ledky, nebojte, len sme často zabudli zapnúť svetlá alebo naopak vypnúť, auto totiž vôbec nepíská, keď zostanú zapnuté svetlá, tak kvôli baterke :-) Mimochodom, je tam od februára poriadna 100ah originál baterka. Ešte chystáme vymeniť stredový fukár (pôvodný je už rozpadnutý). Inak auto jazdí parádne, je to fakt sranda s tým jazdiť    A 130i zatiaľ jazdí bez problémov, uvidíme dokedy
 A 130i zatiaľ jazdí bez problémov, uvidíme dokedy   

AE sú tam LEDkové biele, ale to nie je súčasť light packetu ? Lebo všetky žiarovky v aute sú LED, vnútri, na kľučkách, pod ŠPZ... K tomu xenonu, v novembri zhorel SMC modul, lebo netesnilo svetlo dobre a po chvíli prestal svietiť aj xenón, svetlo bolo zahmlené, vypisovala to okrem natáčania aj chybu svetla, no keď som išiel k mechanikovi, aby mi svetlo pretesnil a vymenil xenón, začal zrazu svietiť a odvtedy funguje, asi sa to v garáži vysušilo alebo čo, náhradnú výbojku mam stale doma. Je dosť možné, že to zatieklo aj tam a ten xenón nie je v najlepšom stave, no zatiaľ svieti
 AE sú tam LEDkové biele, ale to nie je súčasť light packetu ? Lebo všetky žiarovky v aute sú LED, vnútri, na kľučkách, pod ŠPZ... K tomu xenonu, v novembri zhorel SMC modul, lebo netesnilo svetlo dobre a po chvíli prestal svietiť aj xenón, svetlo bolo zahmlené, vypisovala to okrem natáčania aj chybu svetla, no keď som išiel k mechanikovi, aby mi svetlo pretesnil a vymenil xenón, začal zrazu svietiť a odvtedy funguje, asi sa to v garáži vysušilo alebo čo, náhradnú výbojku mam stale doma. Je dosť možné, že to zatieklo aj tam a ten xenón nie je v najlepšom stave, no zatiaľ svieti  
 Už len pár vecí
 Už len pár vecí  

Ešte si spomínam, že som pred dvoma týždňami dával na sklá ten neviditeľný stierač, odvtedy som stierače nepoužil, možno to bolo aj tým, neviem. Každopádne dík za pomoc aj tak
 Ešte si spomínam, že som pred dvoma týždňami dával na sklá ten neviditeľný stierač, odvtedy som stierače nepoužil, možno to bolo aj tým, neviem. Každopádne dík za pomoc aj tak