... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:Nie neskúšala, tak šikovná v elektrike nie som, nenapadlo ma to. Zas to rozoberiem a skúsim sa k tomuto dopracovať, diki za typ :)neskusala si natiahnut priamo 12V na motorcek ked si to mala rozobrate? ked to seka aj vtedy tak vies ze je to motorcek
Little player napísal::)) .... starostlivosti dostáva v rámci mojich možností a lásky by som povedala že až mocSom rad ze sa toto auto dostalo do dobrych ruk a ze mu je dopriata laska a starostlivost.
Terezka napísal:Chystám sa na m52b25 dať jednohmotu z m20, mám pripravený m20 prítlačák, m20 štartér, keramickú lamelu... viete mi prosím niekto poradiť, prečo sa vraj má dať spojkové ložisko z e21?? Čítala som, že na tento setup treba dať z e21 ale nikde nepíšu, že prečo... Je m20 ložisko z e21 iné ako m20 z e30??
Arnold napísal:E21 M20 ložisko má výšku 30mm (dávali sa aj do E30 M20 do roku 84 a na všetky M20 do toho roku), klasické ložisko ktoré je už potom unifikované na takmer všetky R4 a R6 má výšku 25mm... Z M20 zotrváku potrebuješ odsústružiť asi 4-5mm aby ti sadol na motor lebo je viac vyosený smerom k motoru a presne tam sa stráca 5mm pre vypínacie ložisko