... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
k33p napísal:kazde jedno a take takze haraburdy ze ludia museli plakat . . .
ViktorDDD napísal:
tak ty sa o svoje autá musíš starať naozaj príkladne![]()
![]()
![]()
hlavne kokoti v AAA za auto, ktoré má trhovú hodnotu 6000€ ( v snoch bmw klubákov 8500 ) ponúknu 2500
k33p napísal:najlepsie auto predat do AAA, a mat v pici, nikto vas otravovat nebude
doob napísal:Do S klasy by som uz bez zaruky nesiel, to je must haveMozem z ineho sudka povedat - kupoval som S classe, jazdenu, priamo od Mercedesu. Tiez mi ponukli rozsirenu zaruku za 600e.
Po dvoch dnoch som nasiel pod autom mlacku oleja - juchu. Doniesol som do MB, ano prepacte, dali mi na tri dni fungl nove Ccko. Vymenili olejovu vanu, vymenili olej, auto som dostal spat aj s kopou ospravedlni, ze sa to takto posralo 2 dni od kupy. Oprava za 1000e aj s pracou, dielmi, olejom (vlastne aj vymena oleja to bola :) )
Asi pol roka na to som zacal pocut praskanie pri toceni volantu. Zase som dosiel, dali mi na tyzden nove Ecko. Vymenili komplet riadenie, vsetko medzi volantom a kolesami nove. Som mal pocit jak keby som nove auto dostal, volant ide uzasne. Oprava 3800e.
Takze velmi zalezi, aka firma vam tu zaruku ponuka. Nie vzdy je to odrb. Tiez som dostal zoznam veci, na ktore sa to vztahuje a na ktore nie, ale u mna tam vyslovene bolo ze :Su vsetko kryte vramci zaruky. Za 600e na rok, do 200k km alebo 10 rokov.
- elektronika motora
- elektronika interieru
- mazane casti motoru a prevodovky
- aktivne prvky tlmenia a naprav (tj. vzduchovy podvozok)
- brzdna sustava, okrem spotrebneho materialu (tj kotuce, platnicky nie)