... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Michaeel napísal:Nechem zakladam novu temu ale mam problem na M54 3.0i ze ked pridam z volnobehu motor trochu pridusi. Urobi to aj za jazdy napr mam 1500ot a prudsie pridam tak autom skubne ako keby vynechal. Ked stlacam pedal pomali nic take nepozorujem. Auto ma vykon ani nekolisaju otacky. Dakujem za odpoved.
Michaeel napísal:Tak to vaha vzduchu asi nebude...nebude uz pal. Filter menej priepustny alebo slaby tlak paliva?mam podozrenie na tu vahu, lebo rano dlhsie toci nez nastartuje. Menil sa separator aj sviecky. Ale dakujem skusim cisticom brzd streknut ci sa zvysia otacky.
heroe napísal:L-sondy a Kat. je JEDEN diagnostický celok ! Chyba na ktoromkoľvek prvku negatívne ovplyvní spaľovanie. Podľa popisu s tým ubratím plynu na 3/4 je to indícia na bohatú zmes alebo málo vzduchu.No aby som ti pravdu povedal, tak ja sam som k vysledku nedosiel, okrem tohoc co je tu popisane som este spravil upgrade softu v DME, chalani michaltt s jkk splietali nieco s lambda sondami ze treba ich kuknut a vymenit ale neviem viac. Ja som bol v lete 2015 na meranych sprintoch na slovakiaringu a zistil ze 0-100 dokazem spravit za 6,2 sekundy, plus dalsie dve 330ci z MT boli so mnou a mali v podstate rovnake casy..... Takze odvtedy som to zvalil na chybne udaje v tabulkach vyrobcu pri riadku 80-120ten upgrade stoji ale za to jednoznacne do toho chod.
janest napísal:Google apps: SW - Torque a mobil android pripojenie cez Bluetooth. Torgue stačí aj neplatená free verzia. Ináč je kopec softov na OBD II diagnostiku cez ten prevodník. Celé je to o tom, že je to ten najjednoduchší a najlacnejší osciloskop. Občas majú ľudia problém pri spárovaní OBD II prevodníka a mobilu ale dá sa to. Len netreba vymýšľať s počiatočnými nastaveniami rýchlosti prenosu a nechať to default-ne nastavené od výroby. No a tie sondy si menil všetky alebo nie ?
Myslím, že tu nahrám celý postup na video ale asi až po sviatkoch teraz sa k tomu nedostanem.