zdravy rozum by si mal pouzit skor ty, lebo ludia su proste jebnuti a nemaju sajnu jak a kedy pouzivat hmlovky, osobne by som bral vodicaky a pokutoval za hmlovky v 99% casu. kurva ked je aj brutalne husta hmla, ale auta idu v kolone za sebou tak hmlovky NEMOZU byt zapnute, nieze nemali byt NEMOZU byt, lebo osvetlujes toho pred tebou aj za tebou. za dazda hmlovky by nemali byt zapnute absolutne nikdy, minimalne predne, lebo jedine co to robi je ze osvetluje oprotiiducich soferov a ked ides 5-6 hodin vkuse v noci v dazdi, tak to fakt neni prijemne. tak isto by som bral vodicaky ludom ktori na dialnici pouzivaju hmlovky. hlavne ked je husta premavka a stretavam sa s tym absolutne bezne, VZDY ked prsi na dialnici vecer, jeb zapnute hmlovky, tri auta iduce za sebou. kokot jebe???? ti ludia su natolko negramotni alebo hlupi ze im to nedopne??
ja by som osobne hmlovky uplne zrusil, lebo zase z mojej skusenosti viem, ze skor vidim xenony a ledky jak hmlovky. nemam problem s pouzivanim hmloviek ked je fakt silna hmla. problem je ze ludia to pouzivaju stale, a najlepsi su borci na passatoch 20 rocnych s vypalenymi xenonmi ktori maju pustene aj hmlovky aby boli viac cool.. odjebat.
a uplni borci su ti, co maju zapnute LED pasiky vpredu a k tomu hmlovky a ziadne stretavacky. to je fakt iny level dementnosti a stretavam aj takych curakov kopec.
ale je to pochopitelne ked si ani za tmy silnou hmlou nesiel, tak ocividne nemas az taky prehlad jak to vyzera na cestach.
p.s. preco sem davas citaty z ceskeho zakona?

zijeme v cechach? ti sem mozem dat zakon z inej krajiny kde to je inac vysvetlene, a bude to relevantne?