... všetko o BMW ...
chup44 napísal:Cca. 4,5mm vpredu, necelých 5mm vzadu (4,8 možno). Pokiaľ to nie je pod 4, je to ok si myslím. Ako som písal, cez zimu s tým plánujem len pri dobrom počasí, tj. keď nebude mrznúť a nebude sneh. Na druhú stranu, "normálne" ma s tým jazdiť moc nebaví, radšej to poriadne povytáčať a užiť siTakže pri mrazoch a snehu s tým často vychádzať nebudem asi

A pozeral si u nás albo v zahraničí? Aj keď pravda, u nás bola na predaj len jedna (strieborná z BA, úplne príjemný chalan to predával, bol ochotný to priviesť aj do Jura na obhliadku do servisu, ale auto, žiaľ, nič moc no...) a v zahraničí to tiež nie je žiadna hitparáda, mne to trvalo pol roka, ako som písal
Asi to chce viac trpezlivosti než som čakal, tiež som naročný pri výbere. Každému autu sekne iná farba a tým pádom sa výber zužuje. To ešte nejdem do výbavy. Ale tá modrá je na jedničke top
Ja poviem pravdu, na farbe mi už vôbec nezáležalo (ak by nebola ružová tak ok), išlo mi o stav a trochu výbavu (chcel som aspoň automatickú klímu, športové sedadlá, xenóny a M paket) a tento mal bohatú výbavu, až moc (aktívne riadenie)
Vďaka za pochvalu, tá modrá sa mi páčila asi najviac, ešte červenú by som bral, poprípade čiernu, ale nakoniec to vyšlo takto a som maximálne spokojný 
Keď dám auto do poriadku, hneď píšem 
chup44 napísal:To je tá "nevýhoda" Nemcov no, u Japoncov máš pevné výbavy a hotovo... Buď máš základ, GL alebo GLX (dávam príklad Suzuki, ale väčšinou je to podobné), za príplatok len metalízu a max. nejaké drobnosti. Pri jazdenkách je to obrovské plus![]()
Jasan, spanilku by som určite neodmietolKeď dám auto do poriadku, hneď píšem
chup44 napísal:ked este vydrzis cca 2 tyzdne kym dojdem domov soferovu stranu ti posuniem za symbolicku cenu (nove vybalene len na pozretie) lebo mne sa to len vala doma a nepotrebujem toa to som ešte nevymenil sklá v spätných zrkadlách,
Navyše spravil aj to servo, bolo tam skrátka málo oleja, preto to hučalo
Len záhadou ostáva, kam sa ten olej stráca, v garáží bola maximálne 2cm malá škvrna, viac nie. Ale nevadí, hlavne, že auto ide. Toto budem riešiť neskôr. Zajtra idem pre neho