Ako pisu poniektori...je to naozaj otazka toho, ze ci predosly majitel mal stastie a nemusel riesit vela oprav a vymen alebo ak (je to vysoko pravdepodobne ak ma auto cez 200.000km) mu veci dosluhovali alebo klakli, tak ci ich dokladne riesil, ci pouzival aspon prvovyrobu alebo original diely atd atd. Moja E61 (s rovnakym motorom) ma pocas toho ako ju vlastnim ja dost vela oprav a vymen dielov za sebou a viem, ze co-to ma este caka (napriklad aj ten repas prevodovky). Ale...ked si clovek spocita, ze co stoji nove auto a ci sa mu oplati "zivit" aj ked starsie, ale vyborne auto alebo zaplatit hoc len polovicne nakladne nove auto....mne vyslo, ze ostavam zatial pri aute, o ktorom viem uz takmer vsetko, aj to kedy zaspava a kedy vstava

D. Kazde auto je investicia, ktora sa Ti nevracia. Ak pouzivas auto aj preto aby si zarabal (presuny a podobne), tak si to vies tiez spocitat.
Spoj sa s niekym, kto vie na co sa pri aute ma pozerat a ako ho odskusat a idealne ak by si dostal podrobny rozpis od majitela, co sa kedy a ako riesilo.
Scasu nacas sa autu proste venovat budes musiet.
Ked, tak pis otazky..