... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:Spat k povodnej teme..
Osobne si nemyslim, ze N52 je spolahlivejsi ako M57N2. Vymenujem veci ako vanosy, ich solenoidy, ulozenie vaciek, spotreba oleja vs lambdy, elektricka vodna pumpa, disa klapky, neskor potencionalne aj rozvody a tak...pri tych km hodne zalezi od starostlivosti predosleho majitela, jazdenych tras, pouziteho oleja a jeho intervalov vymen...
ViktorDDD napísal:zistis to jednoducho, ked ti tam na pumpe vojde naftova pistol tak mas M57N2, ked len benzinova tak N52![]()
Mato1911 napísal:porovnaval som Tvoju sucasnu E65, ktora ma M57N2 a tvoju potencionalnu E63 630i, ktora ma N62 motorKde si zistím či to auto ma N52 alebo M57N2...mam vinko ale neviem kde si to mám pozrieť
PeqpeK napísal:porovnaval som Tvoju sucasnu E65, ktora ma M57N2 a tvoju potencionalnu E63 630i, ktora ma N62 motor
PetoK napísal:E63 3.0i je N52 ...
PetoK napísal:Diesel už nechcem a momentálne rozbieham som biznis a nechcem pchat prachy do benzína ja nabeham veľa a taká 645 a 650 by zjedla dosť...a plyn neuznávamPozri, ak chces riadnu karu, pohladaj slusnu 635d,prip.645i/650i... budes max spokojny... 30i je dobry motor, ale do E63 slaby... ide biedne...