Streda, 26. Apríla 2017, 13:17
Omacka, nerad s tebou polemizujem, ale od doby, co z produkcie BMW vypadla chrochtava V8 (co bolo myslim v r. 2009), tak vsetky najvykonnejsie dieslove motorizacie navysuju vykon a krutak pri zachovani +/- (rozdiel zopar cm3) toho isteho objemu a stale pridavaju nove turba...
BTW, kto realne videl ten fatalne klaknuty 50d motor, lebo rozpravok o diere v bloku motora je plny internet, ale viacero ludi, ktori sa pohybuju okolo autorizakov a ktorym nemam dovod neverit mi povedalo, ze chybovost tohoto motora nepresahuje bezny priemer....
a este jedna OT poznamka: aj ked ma tu asi upalite ako kacira, ja si stale myslim, ze do F10 bola asi najlepsia volba motora N57, pretoze o stvorhrncoch (i aj d) je asi skoda hovorit a 6-val. benziny mali pokial viem tiez dost svojich problemov (okrem ineho aj cerpadalmi, aj ked to nemalo tak fatalne nasledky pre motor ako pri chrochtoch).... o N63 V8 pisat ani nebudem...
Co dokaze B57 (v dobrom aj v zlom) asi este nikto netusi, ale zatial by som ho cez palubu nehadzal...