... všetko o BMW ...

vzduch rozhodne nieje out, prave naopak, vzduchove podvozky sa pomaly dostali na podobnu uroven ako stelovaky, ale ma to ovela viac vyhod, a hlavne ked chces postavit nejake auto na urcitom leveli, tak potrebujes vzduch.. staci sa pozriet na europsku a svetovu scenu a je to jasne :-)
 vzduch rozhodne nieje out, prave naopak, vzduchove podvozky sa pomaly dostali na podobnu uroven ako stelovaky, ale ma to ovela viac vyhod, a hlavne ked chces postavit nejake auto na urcitom leveli, tak potrebujes vzduch.. staci sa pozriet na europsku a svetovu scenu a je to jasne :-) a zistil som ze na prednej podlozke som mal zlomeny ten vymedzovaci kruzok, a to mohlo sposobovat to violentne trasenie pri brzdeni.. tak ked to volakedy vytiahnem, uvidime ci to pomohlo..
 a zistil som ze na prednej podlozke som mal zlomeny ten vymedzovaci kruzok, a to mohlo sposobovat to violentne trasenie pri brzdeni.. tak ked to volakedy vytiahnem, uvidime ci to pomohlo..  bomba
 bomba 
  resp. ma tam poznaju za tych 5 ci 6 rokov.. a auto som kupil u nich
 resp. ma tam poznaju za tych 5 ci 6 rokov.. a auto som kupil u nich  ale neviem, nezda sa mi ze by mali dvojity meter, mozno len nemali naladu
 ale neviem, nezda sa mi ze by mali dvojity meter, mozno len nemali naladu 
 Inak to vyzerá veľmi fajn.....
 Inak to vyzerá veľmi fajn.....