... všetko o BMW ...
PristineShip napísal:120i cennikova cena 26 000..za 3700 rocne si mozes leasnut 125i v uspokojivej vybave a s rocnym limitom zrejme vyssim ako z toho co najazdis na kebabe
stanco1 napísal:Teraz si mal aké tlaky na valcoch pred a po repase hlavy?
germancars napísal:ja som mal na mysli operativny leasing, kedze za rok dal 3700 do auta, ktore potrebuje dalsie peniaze a stoji v garazi,120i cennikova cena 26 000..
to je pri akontacii 30 percent a splacani 72 mesiacov (co mi pride chore) 300 euro splatka..
SurrendeR napísal:Tak to je slušné, nový motorpred neviem ci meral, po ma ~14 na kazdom
PristineShip napísal:za 3700 rocne si mozes leasnut 125i v uspokojivej vybave a s rocnym limitom zrejme vyssim ako z toho co najazdis na kebabe
jergy_zm napísal:kamosko stava sa, kupa tohto mojho motora bol omyl..ale kedze ma aspon tlaky tak neni sproste ho zgeneralkovat..](*,)
stanco1 napísal:Pred som nemeral, po to bolo vsetko medzi 13.5-14, presne ako susi pise :)Teraz si mal aké tlaky na valcoch pred a po repase hlavy?
Arnold napísal:M60/M62 by bol masaker, ale finacne asi trošku inde..a v rakusku by som sa s tym radsej asi ani neukazalZa tie peniaze čo tlačíš do M52 by som tam už dávno dal M60
Hugino napísal:Neviem hugino, pred rozobratim dam asi zmerat tlaky..a ptm pri rozoberacke sa uvidi co vsetko je zle resp je ok..neprejavil by sa krivý blok tým že by malo na niektorých valcoch iné tlaky?
TheCarista napísal:spravime motor, poriesime troška hrdzu, celolak, nech to aj troška konecne vyzera..a ptm budem spokojny a sen bude splneny. Potom sa bude spekulovat co dalej :-) .
ALAS napísal:Nechces radsej druhy motor?
Kolega tu v nemecku sa potrebuje zbavit 528-cky r.v. 97 takze este singlevanos, a asi pojde na diely.
Gabo10 napísal:Potom to predášneverím žeby si chcel auto čo sa nekazí,však akú srandu z toho máš