Ola,
rozhodol som sa prispiet o moje skusenosti s kupou auta, po dlhom zvazovani som sa rozhodol pre E90/91 ale aj E87 a po precitani fora pre motor M47 v prevedeni 320/318D pripadne 118/120D.
Zacal som surfovat po nete co je v ponuke az som nasiel par kusov tak som to isiel omrknut.
Prvy adept bol "topka" bolo to modre pekne BMW 120D, vybava nic moc ale aj tak len radio pouzivat takze to mi nejak nevadilo. Chcel som sa previezt problem nebol sadol isiel som. Pri 3tis ot daco zahucalo, majitel pustil radio reku magorina nevadi idem dalej potom vyskocil oznam na BC DPF

ze to je normalne ... dvyhlo sa mi obocie - ze to je normalne ? stisil som radio rozvody v pecku ... no nic vystupil som dakujem a isiel som radsej prec ... malo 124tis km rozvody rozsekane na M47 ?... taze pisat dalej nebudem preco.
Takto som obehal viac aut, ale aj nieco v bazare ale tam to bolo jasne po 1. majitelovy stary pan a podobne blbosti, dovoz taliansko ...+-150tis km, no musel som si zohnat merac laku lebo takto to dalej neslo.
Z meracom laku som isiel pozriet jedno neprihlasene este BMW 120D full vybava aj nav. atd na oko pekne. Dohodol som sa s majitelom ze sa pridem pozriet a uvidime. Cena bola prijatelna ak som si pripocital prihlasenie atd papiere. Vytiahnem merac laku z vrecka ci mu to nebude vadit ak skusim ... poucenie cislo 1 ... radsej sa opytaj pred tym ako tam pojdes ... vyhodil ma s tym ze on neklame a je to pre neho urazka ... no nic previezol som sa s priatelkou .. pravidlo Slovansko potvrdene

borici mytu

... ojebat ojebat a este raz ojebat ako sa len da.
Tak po 14 aute ma to na nejaky cas preslo lebo to bolo marne, tak som si kupil nove botasky ked uz budem chodit peso
Po nejakom case som radsej zacal pozerat nieco zo zahranicia konkretne DE a okolie Stuttgartu ( nakolko tam mam rodinu ) aby som nemusel zase vela cestovat :) Auta povyberane (E90/E91) moze sa ist ... samozrejme autobusom na mrtvicu 10 hod ... nic nieje lepsie. Ked som dorazil na miesto X na druhy den som len tak isiel poprezerat mieste predajne ako to vyzera, bol to sam Turek

ruky prec ako sa povie. Tak idem obzerat co som si vybral. Par telefonatov a isiel som ... postupne pozriet 5 aut ... prve 4 ry boli slusne ale nieco na nich stale nesedelo, nechal som si posledne na 4den. Vonku zima a prijemny dazd ani s daznikom ani bez neho nevadi isiel som ... bez neho
Dorazil som na miesto kde byval starsi pan sukromnik, (fotky na nete boli strasne toho auta ako vrak spinave a podobne) ze som sa prisiel pozriet na auto. Problem nebol trochu sa pocudoval ze v dazdi ale budis

cakam Von 1-2-3 cigy pan vyjde von a znova sa ma pyta to iste

nechapal som. Pride jeho manzelka a vysvetlila "strata pamati" ... ahaaa ... ( jednal som s jeho manzelkou, pan jej manzel sa nas este bol 4x opytat na to iste )
Starsia pani isla pohladat kluce od auta, za 10. min aj s cajom v ruke

sa mi este nestalo .. ideme pozriet auto vsetko funguje, stierace stieraju ako sa povie ... kotuce zodrate podla mna este povodne, motor nesahnuty zapraseny. V podstate cele auto bolo zaprasene cca rok nejazdene. Tak idem skusim nastartovat a na pocudovanie na 1x nabehlo. Sedacky nepotrhane volant mierne osuchany aj prevodova paka, ved malo cca 200tis km. Poprosil som doklady od auta samozrejme nemala nic

ani knizku proste nic ... Podozrive preco nemala nic.
Dohodol som sa ze sa zastavim este na dalsi den ked nebude prsat. Tak aj bolo ... Pani mila, auto vonku spinave ze mozeme ist pre papiere ak chcem dokumentaciu od auta, no vsetko co je potrebne. OK. Soferovala ona a stocila to do predajne bmw. Predajca ju zrejme poznal a z miestnosti vybral jej papiere od auta v povodnom obale , manual a vsetko servisna atd. Tak sa mi to uz viac pacilo ... Kedze auto bolo ok aj som si zmeral lak tak som sa s nou dohodol ze ho vezmem. Dohadoval som sa priamo v bmw predajni kde bol pri nas aj jej znami zrejme majitel pobocky.
Auto dali dovnutra servisaci reku co sa deje som sa opytal, tak som dostal odpoved ze mi ho idu umyt a ze pani zaplatila servisnu prehliadku a vsetko mame vymenit aby som dosiel na SK.. Fuuu paradzina, takze nove kotuce + dosky, olej atd servisna prehliadka umyte z von aj dnu, vymena koncoveho vyfuku, cele zvody vratane DPF :) spokojny som isiel prec :)))
Cesta domov : prva unava pred hranicou z Rakuskom, reku lahnem si na 2 hod. OK . Parkplatz prestavka. Redbull ma asi viac uspal ... prebudil som sa na mierne kolisanie ... Niekto klope na okno "no nazdar" co sa stalo ... vyjdem von a v tom si po slovensky poviem ... do P .... I ... , B...A, a podobne slovne spojenia oprel mi pri cuvani vodicovu stranu resp. len zadny lem nad kolesom ... Den sa mi zacal uzasne ... panika ... nepoistene auto na prepravnych znackach

co lepsie si moze clovek priat ... Nemec zavolal nejakeho Akcneho fotografa nieco ako na SK Slovexperta spravil si par umeleckych fotiek ze sa ozve, ale ze sa to vyriesi do 7 dni a po jeho slovach v moj prospech .... Ufff este ze tak, ale aj tak ma to mierne nasrate zamrzelo ... co uz ...
Vybava:
Type
VU31 |
320d Ol - EUR |
E91 |
TOUR |
LL |
5 |
M47/T2 |
2.00 |
120 |
HECK |
MECH |
Black Sapphire Metallic - 475 |
Stoff Fluid/anthrazit - ALAT |
MUNICH |
2007-02-23 |
1CA
Selection Cop Relevant Vehicles | Selektion Cop Relevanter Fahrzeuge |
Diesel Particle Filter | Dieselpartikelfilter |
Multi-function For Steering Wheel | Multifunktion Fuer Lenkrad |
Sports Leather Steering Wheel | Sport-lederlenkrad |
Exterior Mirror Package | Aussenspiegelpaket |
Model Designation, Deletion | Modellschriftzug Entfall |
Roof Rail | Dachreling |
Armrest Front Retractable | Armauflage Vorne Verschiebbar |
Panorama Glass Roof | Panorama Glasdach |
Floor Mats, Velour | Fussmatten In Velours |
Warning Triangle | Warndreieck |
Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d | Innenspiegel,automatisch Abblendend |
Smokers Package | Raucherpaket |
Seat Heating F Driver/front Passenger | Sitzheizung Fuer Fahrer/beifahrer |
Park Distance Control (pdc) | Park Distance Control (pdc) |
Foglights | Nebelscheinwerfer |
Rain Sensor | Regensensor |
Automatic Air Conditioning | Klimaautomatik |
Cruise Control | Geschwindigkeitsregelung |
Lights Package | Lichtpaket |
Anti-theft Security Sys.f. Navi Dvd | Diebstahlschutz Navi-dvd |
Navigation System Business | Navigationssystem Business |
Prep. For. Mob. Ph. Bluet. Interf. | Handy Vorb. Mit Bluetooth-schnitts. |
Cd Changer Bmw For 6 Cds | Cd Wechsler 6-fach |
Hifi Loudspeaker System | Hifi Lautsprechersystem |
Comfort Package | Comfort Paket |
Cop Control | Cop Steuerung |
Germany Version | Deutschland-ausfuehrung |
Europe/dealer Directory | Service Kontakt-flyer Europa |
German / On-board Documentation | Deutsch / Bordliteratur |
External Skin Protection | Aussenhautschutz |
Winter Tyres On Lt/aly Wheels | Winterreifen Auf Lm-raeder |
Request Navigation Dvd On Shipping | Request Navig. Dvd E60 On Delivery |
PS: do 7 dni to vybavene bolo nakoniec , opravovane v Bavarii Presov na naklady Nemca ...