tak cez v sobotu som bol pozriet na GMC na Slovakia Ringu, kedze bolo celkom dobre pocasie, tak si bol zajazdit, nejazdil sa cely okruh, ale varianta 5, dal som si asi 2x 15min. celkom to stacilo, kedze som bol do rana na nocnej plus cez 5h cesty z nemecka k tomu. Fotky cudzich aut sem davat nechcem, svoje som si nefotil, kedze skoro celu cestu som siel v dazdi, auto ciste nebolo a aj tak vyzorovo sa na nom uz par mesiacov nic neudialo. Tak aspon pridam jedno videjko z jazdy na okruhu, aj ked neni sa cim chvalit
Inac neviem v com myslel instruktor, ze pojdeme na trat, ale v mieste kde ma obehlo to porsche na videu sme mali podla neho mat kolo 150-160km/h, ze nebude treba az tak brzdit, no mne sa tam podarilo par krat atakovat 200km/h pri dobrom vyjazde, 180+ som tam mal stale, brzdy celkom v pohode zvladali, aj ked bolo citit, ze pedal trochu zmakol, olej musim pochvalit, cez 110° mi to neukazalo, a po tom co som prisiel do paddoku, vsetko pekne tiche, ziadny klepot

plus fotka pneu, na to, ze maju asi 15-20 tis km, a polhodinku na ringu vyzeraju este celkom v pohode, aj ked po jednom prebrzdeni sa clovek citi ako keby mal kolesa v tvare stvorca, potom v driving academy uz na tych klzkych plochach bolo citit, ze uz na vode to nieje ono, v kombinacii s nefunkcnym ABS som mal problem zastavit pri nudzovom brzdeni na urcenej drahe, pri odtrhu som smyk vedel udrzat len tak, ze som tam robil 360-tku, inac by som vyletel z urcenej plochy, no celkom sranda, ked si odmyslim, ze som vyzeral ako uplny neschopak za volantom

Aspon ze v discipline medzi kuzelkami to bolo celkom OK, aspon tam nemal instruktor ziadne vyhrady