... všetko o BMW ...
Milosss napísal:Vnútri v čom? Lebo do toho regulátora čo riadi otáčky sa asi nedostaneš či? Alebo si len konektor prestriekal? Kto vie ale prečo odpálilo tú poistku, aby sme nemali tú vrtuľu proste KO a odpáli tú poistku zase
A ináč tú vrtuľu si dával dole len tak? Lebo rozoberať celý predok sa mi veľmi nechceDOle nárazník, výstuha, plastová sahara predná a až potom je tá vrtuľa.
DonKorleon napísal:pred pár rokmi som tiež posielel do Košíc, poštový kuriér- objednaný telefonicky, na druhý deň prišiel, naložili sme, vypísal papiere na mieste a hotovo. Posielal som na dobierku, všetko fungovalo.Kluci a klucky nejaký tip ako pošlem kolesa r18 aj z gumami? Našiel som toho poštového kuriéra ale ako som pozeral na nete tam treba tie lístky tlačiť a kokotiny či nie? Ja potrebujem niečo čo najjednoduchšie lebo to nebudem riešiť ja... dakujem
Hugino napísal:Ved otvor kufor klucom a napoj kable na baterku. Otvoritmusi ist ved na vodicovych dverach a aj na kufri sa zamok otvara aj mechanizky.Chlapi potrebujem poradiť, ako sa dostať do auta, keď baterka je KO?