Nj tiež ma to napadlo každopádne do roboty sa nejak dostať potrebujem...Ale v najbližších dňoch to budem riešiť len mám dilemu komu ho dať spraviť aby to bolo spravené poriadne nevieš poradiť nikoho v okolí KK-PP ?
PetoK ty sa hlavne upokoj, zase sa správaš ako keby si pojedol všetku múdrosť sveta.......ak je to mimo tvojho rozsahu schopností, tak sa to dá vyriešiť aj inak....cmuk
ked to chceš poriadne tak výmenný diel za cca 300€... tam je všetko nové okrem opieskovaného obalu. (záruka 2 roky) ak to chceš lacnejšie, tak poslať na repas za cca 100€, ale tam ti vymenia len uhlíky, možno regulátor s uhlíkami a to bude všetko.
No som zvedavý lebo mám známych čo tak dávali repasovať a jazdia už 2-3 roky a alternátor ide... To by sa mi oplatilo aj 3x dať repasovať za tú cenu... Uvidíme ako to bude musím sa zrejme sám popáliť
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Ak to bude robit niekto kto sa vyzna, a je overeny nemas sa coho bat, urcite to bude ok... urcite lepsie ako kupit nejaky pouzity kram a za chvilu ti to odide znova... novy ORIG alternator je zvycajne ovela drahsi...
btw, je to tam niekde u vas? V ZA mam overeného spolahliveho chlapika co riesi tieto veci... robil mi uz minimalne 100ks altikov a vsetky ok
Nazdar volali mi zo servisu, že altik je K.O. , že treba meniť stator a diódové mostíky a všetko kolo toho.... Ložiská, uliky a pod. Povedal mi 200€ za repas je možné aby to vyšlo tak draho ?