... všetko o BMW ...
Flaco napísal:tak toto je dost zaujimave. Lenze mi nejde do hlavy ako to bolo nastavene na zaciatku, ked museli opat nastavovat spravne hodnoty. To ked taketo problemy zacnu tak to ma clovek pocit, ze sa to potom s nim uz taha furt. Co to mas za system?
Gabo10 napísal:Plyn tam je od 2012 ešte z čias iného majiteľa :) Chodím do strediska kde to montovali takže hádam vedia čo s tým
Inak som urobil 140km za posledných pár dní všetko na plyne a bez problémubug nejaký
j.slavko napísal:zalezi to aj od toho ako sa v servise s nimi dohodnes, ze ako to chces nastavit, ci si v pohode s tym ze auto bude startovat na benzin, alebo ci by si chcel aby startovalo uz hned na plyn. To sa vsetko riesi v servise a je to viac menej na tebe. Aj ked vacsinou je to tak, ze az po dosiahnuti istej teploty sa auto prepne same na plynČaute - takže už aspoň viem kde je pravda ako to pri plyne je s tým benzínom. Ono na začiatku ide auto na benzín kým sa nezohreje motor? či? dá sa to nejako nastaviť, že kedy sa po koľkých km sa bude prepínať auto na plyn?