... všetko o BMW ...
j.slavko napísal:môžeš si vybrať kam ho namontovať. Žena ho má namontovaný vľavo od volantu a zatiaľ som nepočul, že by si naň sťažovala alebo niečo. Nie je dôvod aby jej tam zavadzal si myslím. Ale keď už niekto ozaj to chce premiestňovať tak nie je s tým problém. Kamarát si premiestňoval..mal obavy z káblu či bude dosť dlhý a bol dlhší ako dokonca potreboval a nie je to ani nejaká veľká makačka..veď a pri prerábke na plyn nemáš možnosť si vybrať, kde chceš aby bol ten ukazovateľ namontovaný? či nevedel si, že tu kde ho máš ti bude vadiť?
j.slavko napísal:Hahaha myslím že je podstatné že som pochopil čo by ma čakalo keby som benzín zanedbával...mňa by potom celkom aj zaujímalo ako to je s benzínom..tankujete vždy plnú nádrž? ako dlho benzín vydrží keď v podstate sa na ňom iba rozbiehate?
možno by to mohlo byť aj na panely nie?
trunek napísal:Tak ako píše Gabo10. Čerpadlo ide stále a je lepšie mať pol a plnú ako prázdnu a na pol plnú. Brat to nerieši aj napriek dobre mieneným radám. Od ná tak za 20€ benzínu v lete a jazdí s tým aj 3 mesiace....