... všetko o BMW ...
Gabo10 napísal:mne robilo podobne veci... kolko mas najazdene? vymen sviecky a pozri ci nemas upchaty katTakže môžem ísť na diagnostiku a dúfať že bude zapísaná chybová hláškaDúfam že to bude niečo s motorom len
EDIT:bol som na diag. a žiadna chyba nieje zapísaná podstatná
Píše to len lambdy za katom ale to nemá vplyv
Gabo10 napísal:no pravda ma sa menit po 60 000 gumova membrana na reduktore a to ma vraj vplyv na vykonSviečky,cievky nové a kat nemám,inak 273 tisíc podľa budíkov...
Daný problém sa stal na plyne tak som aj včera šiel na benzíne cca 25km a nepostrehol som problémbudem nejaký čas jazdiť čisto benzín,či sa niečo objaví a ak sa neobjaví,tak im pôjdem plyn obiť o hlavu
Chlap v LPG servise pred pol rokom hovoril,že 60 tisíc km po montáži splynovača sa má meniť nejaká gumička okolo reduktora (alebo niečo také).Niekedy teraz by som mal 60 tisíc km prekročíť (ak som to už neurobil) môže to mať vplyv na zlý chod systému či rozladenie?
Gabo10 napísal:nechod im plyn obit o hlavu :-) ked este poriadne ani nevies kde je problem. Na tvojom mieste by som to isiel riesit do lpg servisu, ze nech sa na to pozru ze co.. ci oni nieco zanedbali, alebo ci ty si neabsolvoval nejaku prehliadku ktoru si mal. Budes mudrejsi ked sa na to pozru ludia co s tym robia.Sviečky,cievky nové a kat nemám,inak 273 tisíc podľa budíkov...
Daný problém sa stal na plyne tak som aj včera šiel na benzíne cca 25km a nepostrehol som problémbudem nejaký čas jazdiť čisto benzín,či sa niečo objaví a ak sa neobjaví,tak im pôjdem plyn obiť o hlavu
Chlap v LPG servise pred pol rokom hovoril,že 60 tisíc km po montáži splynovača sa má meniť nejaká gumička okolo reduktora (alebo niečo také).Niekedy teraz by som mal 60 tisíc km prekročíť (ak som to už neurobil) môže to mať vplyv na zlý chod systému či rozladenie?
Achmed201 napísal:no pravda ma sa menit po 60 000 gumova membrana na reduktore a to ma vraj vplyv na vykon
Gabo10 napísal:Bol som tam 3 krát za 3000km vždy s jednou a tou istou chybou.Ak to nevedia nastaviť,tak nech to nerobia
Flaco napísal:tak toto je dost zaujimave. Lenze mi nejde do hlavy ako to bolo nastavene na zaciatku, ked museli opat nastavovat spravne hodnoty. To ked taketo problemy zacnu tak to ma clovek pocit, ze sa to potom s nim uz taha furt. Co to mas za system?