... všetko o BMW ...
Ventik napísal:Individualne prestavba vychadza presne 242€ ak teda spravne pocitam, to je uz cela suma, vsetky tie potrebne poplatky dokopy. Cize kol tych 1600€ - to je taka primerana cena. Ani vela ani malo na prestavbu. Ale keby si zatial sa niekam opytat na iny system, tak by cena bola urcite ina.
Dexy10689 napísal:Nazdar.Ja sa vas idem spytat chasni ze kde ste si montovali tie splynovace ako myslim v akej firmea kolko vas to vyslo.Ja mam 520 i a ta spotreba ma ubija ved to mi taha 14-15 litri.A nechcem ho davat prec.Diky
Hugino napísal:Tak treba zobrať v potaz aj to, že M52B20 je absolútna blbosť v E39, keď som videl jej dynamiku, tak som len krútil hlavou.....min. je tam 523i.....a na tej som jazdil s priemerkou cca 8l/100km
Dexy10689 napísal:Ako viem ze je to lenive jako svina na to ze to ma taky obsah a preto rozmyslam aj na chipom ale bola by hlupost ist najprv na chip a potom na plyn...
Gabo10 napísal:Pri 20i je hlúposť ísť na chip sama o sebeje to atmosféra benzín tam ti toho veľa nezvýšia